Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mimington Main AFC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 16.1
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Harris met een sublieme pass. Vardy rent richting de bal. Scott is nu in balbezit. Vardy rent richting de bal. Vardy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Cork onderschept slim de pass. Cork probeert naar een medespeler te passen. Daar is Scott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vardy bereikt de bal nog maar net als eerste. Vardy haalt uit met een fantastische trap. Paal! Christie bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cork. Cork krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Cantona bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantona passt de bal in één keer door. Christie is nu in balbezit. Christie haalt uit met een fantastische trap. Ford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Main AFC 0:1

20e minuut.
Cork is nu in balbezit. Cork met een sublieme pass. Scott rent richting de bal. Vardy is nu in balbezit. Vardy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doeltrap. Brownhill trapt de bal weg van het doel. Vardy kopt de bal weg. Scott rent richting de bal. Scott draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vardy probeert de bal met de borst te controleren. Vardy met een sublieme pass. Brownhill rent richting de bal. Scott verovert de bal door een tackle van achteren. Scott haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cantona verovert de bal door een tackle van achteren. Cantona passt de bal met de wreef. Cork bereikt de bal nog maar net als eerste. Christie onderschept slim de pass. Christie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mimington 51%, Main AFC 49%.
mimington - Main AFC 0:1

54e minuut.
Daar is Cork, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cork. Cork krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Hughes raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

55e minuut.
Wells bereikt de bal nog maar net als eerste. Wells geeft de bal voor. Klungelig pakt Christie de bal. Christie draait met de bal, schiet en ... Ford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Main AFC 0:2

58e minuut.
Eubank geeft de bal voor. Smith Rowe heeft problemen om de bal te vangen. Brownhill bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott verovert de bal door een tackle van achteren. Scott draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Stevens raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Silva komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Smith Rowe geeft een hoge lob. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva speelt de bal door. Scott rent richting de bal. Scott schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Main AFC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mimington 51%, Main AFC 49%.
mimington - Main AFC 1:2