Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Prundu Aubergine FC
Normal Tactiek AcchiapTE
42% Balbezit 58%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 48.5
slecht Schieten solide
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Foden heeft problemen om de bal te vangen. Speckmann is nu in balbezit. Speckmann passt de bal zonder na te denken. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Rantapelkonen kopt de bal weg. Klungelig pakt Hlubuček de bal. Hlubuček passt de bal zonder na te denken. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ... Ferdιnand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Cash zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirra geeft de bal voor. Seedorf heeft problemen om de bal te vangen. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Aubergine FC 0:1

10e minuut.
Baltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltanov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vitoriamo de bal. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mirra onderschept slim de pass. Mirra speelt de bal door. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ... Ferdιnand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Aubergine FC 0:2

12e minuut.
Speckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Speckmann passt de bal zonder na te denken. Mirra geeft een lange en hoge pass. Rantapelkonen heeft problemen om de bal te vangen. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ferdιnand probeert naar een medespeler te passen. Mirra kopt de bal weg. Hlubuček is nu in balbezit. Hlubuček schiet op doel. Ferdιnand bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Aubergine FC 0:3

15e minuut.
Rantapelkonen geeft een hoge lob. Mirra rent richting de bal. Hlubuček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlubuček draait met de bal, schiet en ... Ferdιnand probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Speckmann met een sublieme pass. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hlubuček de bal. Hlubuček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Vitoriamo controleert de bal met de borst. Vitoriamo passt de bal in één keer door. Rantapelkonen kan de bal niet met de borst controleren. Rantapelkonen schiet op doel. Ferdιnand probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Rantapelkonen probeert naar een medespeler te passen. Waddle speelt de bal door. Hlubuček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen schiet op doel. Paal!

26e minuut.
Baltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltanov passt de bal in één keer door. Mirra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hlubuček de bal. Hlubuček haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ferdιnand trapt de bal weg van het doel. Robinson met een sublieme pass. Hlubuček bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Aubergine FC 0:4

30e minuut.
Speckmann geeft de bal voor. Keegan heeft problemen om de bal te vangen. Speckmann probeert naar een medespeler te passen. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Aubergine FC 0:5

35e minuut.
Hlubuček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlubuček passt de bal met de wreef. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Murray de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Aubergine FC 0:6

36e minuut.
Speckmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hlubuček bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddle rent richting de bal. Hlubuček onderschept slim de pass. Hlubuček schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prundu 84%, Aubergine FC 16%.
FC Prundu - Aubergine FC 0:6

46e minuut.
Vitoriamo geeft een hoge lob. Hlubuček heeft problemen om de bal te vangen. Hlubuček is nu in balbezit. Hlubuček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Aubergine FC 0:7

48e minuut.
Vitoriamo speelt de bal door. Murray rent richting de bal. Rantapelkonen verovert de bal door een tackle van achteren. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap. Ferdιnand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Aubergine FC 0:8

52e minuut.
Rantapelkonen passt de bal in één keer door. Cash is nu in balbezit. Mirra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirra geeft een hoge lob. Rantapelkonen krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Hlubuček is nu in balbezit. Waddle is nu in balbezit. Hlubuček verovert de bal door een tackle van achteren. Hlubuček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Aubergine FC 0:9

57e minuut.
Hlubuček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlubuček passt de bal met de wreef. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap. Ferdιnand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Aubergine FC 0:10

58e minuut.
Mirra passt de bal in één keer door. Hlubuček bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap. Ferdιnand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Aubergine FC 0:11

60e minuut.
Albertis passt de bal in één keer door. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen probeert naar een medespeler te passen. Hlubuček rent richting de bal. Hlubuček schiet op doel. Ferdιnand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Mirra kopt de bal weg. Baltanov geeft de bal voor. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Aubergine FC 0:12

73e minuut.
Baltanov met een sublieme pass. Klungelig pakt Mirra de bal. Mirra probeert naar een medespeler te passen. Hlubuček rent richting de bal. Hlubuček draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Murray trapt de bal weg. Mirra geeft de bal voor. Daar is Rantapelkonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rantapelkonen schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Aubergine FC 0:13

76e minuut.
Baltanov passt de bal in één keer door. Mirra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirra passt de bal in één keer door. Hlubuček rent richting de bal. Hlubuček schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mirra geeft een hoge lob. Vitoriamo kopt de bal weg. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Aubergine FC 0:14

82e minuut.
Foden is nu in balbezit. Speckmann onderschept slim de pass. Speckmann met een sublieme pass. Hlubuček is nu in balbezit. Hlubuček draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Baltanov geeft een lange en hoge pass. Waddle heeft problemen om de bal te vangen. Hlubuček is nu in balbezit. Hlubuček draait met de bal, schiet en ... Ferdιnand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Aubergine FC 0:15

87e minuut.
Doeltrap. Ferdιnand met een harde bal richting middenveld. Mirra kopt de bal weg. Hlubuček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlubuček haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Baltanov speelt de bal door. Klungelig pakt Rantapelkonen de bal. Hlubuček is nu in balbezit. Hlubuček schiet op doel. Ferdιnand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Aubergine FC 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prundu 86%, Aubergine FC 14%.
FC Prundu - Aubergine FC 0:16