Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aubergine FC FC Prundu
remuntada Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
12% Spel op eigen helft 88%
57 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 18.4
uitstekend Schieten zwak
solide Passen slecht
solide Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Murray geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Speckmann met een snelle inworp. Mirra geeft de bal voor. Cheşnoiu springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Fen verovert de bal door een tackle van achteren. Fen geeft de bal voor. Cheşnoiu probeert de bal aan de voet te houden. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - FC Prundu 1:0

6e minuut.
Seedorf geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Speckmann met een snelle inworp. Mirra geeft een lange en hoge pass. Rantapelkonen krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Baltanov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rantapelkonen probeert de bal met de borst te controleren. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Foden bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirra verovert de bal door een tackle van achteren. Mirra speelt de bal door. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - FC Prundu 2:0

12e minuut.
Baltanov kopt de bal weg. Bigoni met een sublieme pass. Daar is Cheşnoiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ... Ferdιnand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - FC Prundu 3:0

16e minuut.
Ferdιnand met een sublieme pass. Baltanov kopt de bal weg. Mirra met een sublieme pass. Klungelig pakt Cheşnoiu de bal. Cheşnoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Mirra geeft de bal voor. Daar is Bigoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - FC Prundu 4:0

21e minuut.
Crăcilă kopt de bal weg. Fen is nu in balbezit. Mirra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirra passt de bal met de wreef. Cheşnoiu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - FC Prundu 5:0

22e minuut.
Cheşnoiu onderschept slim de pass. Cheşnoiu speelt de bal door. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni geeft de bal voor. Rantapelkonen maakt een snoekduik en kopt de bal. Ferdιnand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bigoni kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Rantapelkonen is nu in balbezit. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu passt de bal zonder na te denken. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cheşnoiu passt de bal in één keer door. Seedorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen onderschept slim de pass. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - FC Prundu 6:0

28e minuut.
Bigoni schiet op doel. Waddle probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Rantapelkonen passt de bal zonder na te denken. Baltanov geeft een lange en hoge pass. Daar is Waddle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - FC Prundu 7:0

31e minuut.
Ferdιnand met een harde bal richting middenveld. Baltanov kopt de bal weg. Mirra speelt de bal door. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen schiet op doel. Ferdιnand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cheşnoiu heeft problemen om de bal te vangen. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirra is nu in balbezit. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu schiet op doel. Ferdιnand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - FC Prundu 8:0

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Speckmann met een snelle inworp. Mirra is nu in balbezit. Mirra geeft de bal voor. Cheşnoiu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ferdιnand trapt de bal weg van het doel. Fen kopt de bal weg. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - FC Prundu 9:0

37e minuut.
Speckmann speelt de bal door. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen geeft de bal voor. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - FC Prundu 10:0

39e minuut.
Demel geeft een lange en hoge pass. Cash kopt de bal weg. Rantapelkonen is nu in balbezit. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Ferdιnand met een harde bal richting middenveld. Baltanov kopt de bal weg. Daar is Waddle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Keegan is nu in balbezit. Fen is nu in balbezit. Fen met een sublieme pass. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Dademasch geeft de bal voor. Mirra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirra passt de bal in één keer door. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - FC Prundu 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aubergine FC 9%, FC Prundu 91%.
Aubergine FC - FC Prundu 11:0

46e minuut.
Cheşnoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Mirra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirra passt de bal in één keer door. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ... Ferdιnand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Waddle geeft de bal voor. Inworp. Baltanov met een snelle inworp. Mirra rent richting de bal. Mirra geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Baltanov is nu in balbezit. Baltanov geeft de bal voor. Rantapelkonen kopt de bal weg. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap. Ferdιnand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rantapelkonen heeft problemen om de bal te vangen. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Baltanov probeert naar een medespeler te passen. Cheşnoiu is nu in balbezit. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Baltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltanov met een sublieme pass. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap. Ferdιnand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Mirra met een sublieme pass. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu passt de bal met de wreef. Bigoni rent richting de bal. Bigoni geeft een lange en hoge pass. Ferdιnand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Speckmann kopt de bal weg. Mirra rent richting de bal. Mirra speelt de bal door. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Ferdιnand trapt de bal weg van het doel. Fen kopt de bal weg. Mirra met een sublieme pass. Rantapelkonen heeft problemen om de bal te vangen. Rantapelkonen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch geeft een lange en hoge pass. Bigoni controleert de bal met de borst. Bigoni geeft een lange en hoge pass. Cheşnoiu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - FC Prundu 12:0

63e minuut.
Baltanov kopt de bal weg. Mirra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirra met een sublieme pass. Klungelig pakt Bigoni de bal. Bigoni draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni schiet op doel. Na een snelle pass probeert Murray de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Keegan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baltanov met een snelle inworp. Bigoni is nu in balbezit. Cheşnoiu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - FC Prundu 13:0

67e minuut.
Baltanov passt de bal in één keer door. Mirra met een sublieme pass. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu schiet op doel. Ferdιnand werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - FC Prundu 14:0

68e minuut.
Klungelig pakt Robinson de bal. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni geeft de bal voor. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - FC Prundu 15:0

70e minuut.
Bigoni rent richting de bal. Bigoni passt de bal zonder na te denken. Keegan rent richting de bal. Cheşnoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ... Ferdιnand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Speckmann probeert naar een medespeler te passen. Cheşnoiu is nu in balbezit. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ... Ferdιnand werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Inworp. Baltanov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bigoni geeft de bal voor. Rantapelkonen heeft problemen om de bal te vangen. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - FC Prundu 16:0

79e minuut.
Waddle geeft de bal voor. Speckmann heeft problemen om de bal te vangen. Speckmann speelt de bal door. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Speckmann kopt de bal weg. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen passt de bal met de wreef. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu schiet op doel. Ferdιnand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Waddle met een sublieme pass. Keegan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cheşnoiu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - FC Prundu 17:0

86e minuut.
Klungelig pakt Demel de bal. Fen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fen geeft een lange en hoge pass. Daar is Rantapelkonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - FC Prundu 18:0

90e minuut.
Bigoni rent richting de bal. Bigoni geeft de bal voor. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen schiet op doel. Murray probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aubergine FC - FC Prundu 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aubergine FC 14%, FC Prundu 86%.
Aubergine FC - FC Prundu 19:0