Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Three Lions FC Prundu
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Brownhill is nu in balbezit. Sanchο rent richting de bal. Mitchell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mitchell krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Marsh geeft een hoge lob. Keegan heeft problemen om de bal te vangen. Keegan met een sublieme pass. Mitchell rent richting de bal. Mitchell haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Pallister geeft de bal voor. Bamford bereikt de bal nog maar net als eerste. Brownhill legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bamford is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mitchell kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mitchell rent richting de bal. Mitchell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Foden speelt de bal door. Hill rent richting de bal. Hill probeert naar een medespeler te passen. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson schiet op doel. Ferdιnand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Keegan probeert naar een medespeler te passen. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell passt de bal met de wreef. Robinson is nu in balbezit. Robinson schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Three Lions 57%, FC Prundu 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Three Lions - FC Prundu 0:0

54e minuut.
Robinson heeft problemen om de bal te vangen. Foden bereikt de bal nog maar net als eerste. Foden passt de bal in één keer door. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Keegan met een sublieme pass. Robinson rent richting de bal. Mitchell is nu in balbezit. Robinson is nu in balbezit. Robinson schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Seedorf rent richting de bal. Seedorf geeft een lange en hoge pass. Ferdιnand kopt de bal weg. Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Hill haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Dier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ronaldo Jr komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Three Lions 47%, FC Prundu 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Three Lions - FC Prundu 0:0