Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Prundu Three Lions
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 22.3
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Hill bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Hill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Pallister zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pallister naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Foden zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Keegan is nu in balbezit. Keegan passt de bal in één keer door. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Marsh geeft een hoge lob. Hamilton kopt de bal weg. Klungelig pakt Waddle de bal. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Three Lions 0:1

19e minuut.
Macdonald geeft de bal voor. Davidson is nu in balbezit. Davidson passt de bal zonder na te denken. Hamilton rent richting de bal. Hamilton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Davidson is nu in balbezit. Hamilton rent richting de bal. Davidson rent richting de bal. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton draait met de bal, schiet en ... Ferdιnand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Ferdιnand niet meer kan verder spelen. Sterling komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Stephens rent richting de bal. Mitchell onderschept slim de pass. Sanchο tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sanchο krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Hill speelt de bal door. Hamilton heeft problemen om de bal te vangen. Hamilton passt de bal met de wreef. Davidson rent richting de bal. Davidson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Inworp. Noble zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamilton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamilton geeft de bal voor. Daar is Davidson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sterling bokst de bal weg. Davidson rent richting de bal. Davidson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Three Lions 0:2

43e minuut.
Mitchell kopt de bal weg. Sanchο bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchο speelt de bal door. Klungelig pakt Hamilton de bal. Hamilton draait met de bal, schiet en ... Sterling bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prundu 66%, Three Lions 34%.
FC Prundu - Three Lions 0:2

46e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sterling niet meer kan verder spelen. Steven komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Stephens is nu in balbezit. Stephens geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sanchο de bal. Robinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinson draait met de bal, schiet en ... Musiala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Prundu - Three Lions 1:2

49e minuut.
Macdonald rent richting de bal. Macdonald probeert naar een medespeler te passen. Hamilton met een sublieme pass. Davidson bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sanchο is nu in balbezit. Keegan onderschept slim de pass. Keegan passt de bal met de wreef. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Keegan rent richting de bal. Hamilton onderschept slim de pass. Hamilton passt de bal in één keer door. Daar is Davidson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davidson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Keegan passt de bal zonder na te denken. Noble bereikt de bal nog maar net als eerste. Seedorf tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seedorf krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Prundu 59%, Three Lions 41%.
FC Prundu - Three Lions 1:2