Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mimington Tottenham Hotspur
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Cork bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Cork begaat een overtreding. Simpson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Simpson komt bij de bal en schiet. Ford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Butcher is nu in balbezit. Butcher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Tottenham Hotspur 0:1

7e minuut.
Moyes is nu in balbezit. Moyes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Stevens met de inworp. Vardy geeft de bal voor. Robertson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Mount geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Statham zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Simpson rent richting de bal. Simpson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson haalt uit met een fantastische trap. Keegan kopt de bal weg. Simpson rent richting de bal. Simpson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Smith Rowe rent richting de bal. Simpson onderschept slim de pass. Simpson speelt de bal door. Butcher is nu in balbezit. Butcher schiet op doel. Ford probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
McDonald geeft een lange en hoge pass. Harris kopt de bal weg. Daar is Simpson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smith Rowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Smith Rowe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mimington - Tottenham Hotspur 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mimington 54%, Tottenham Hotspur 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mimington - Tottenham Hotspur 1:1

66e minuut.
Moore bereikt de bal nog maar net als eerste. Moore passt de bal met de wreef. Scott is nu in balbezit. Scott draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mimington - Tottenham Hotspur 2:1

68e minuut.
McDonald onderschept slim de pass. McDonald passt de bal in één keer door. Inworp. Harris zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moore geeft een hoge lob. Robertson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
McDonald probeert de bal aan de voet te houden. Moore rent richting de bal. Moore passt de bal zonder na te denken. Scott is nu in balbezit. Scott haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Moyes geeft een hoge lob. Inworp. Stevens met de inworp. Vardy is nu in balbezit. Vardy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mimington 36%, Tottenham Hotspur 64%.
mimington - Tottenham Hotspur 2:1