Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Main AFC Forest Resurrecteds
Normal Tactiek 3-2-3-2 NEW
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 52
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 44.1
waardeloos Schieten uitstekend
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Christie passt de bal zonder na te denken. Wells rent richting de bal. Bunea begaat een overtreding. Bunea krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Hughes geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bunea met een snelle inworp. Komarnicki is nu in balbezit. Komarnicki geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Freier geeft een hoge lob. Gwilt kopt de bal weg. Velcu rent richting de bal. Velcu schiet op doel. Bergkamp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Main AFC - Forest Resurrecteds 0:1

6e minuut.
Gwilt passt de bal met de wreef. Hall met een sublieme pass. Eubank is nu in balbezit. Velcu onderschept slim de pass. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Bergkamp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Freier passt de bal in één keer door. Komarnicki met een sublieme pass. Gwilt rent richting de bal. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Main AFC - Forest Resurrecteds 0:2

13e minuut.
Doeltrap. Bergkamp trapt de bal weg. Grzonek kopt de bal weg. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Szawica kopt de bal weg. Daar is Eubank, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velcu is nu in balbezit. Freier rent richting de bal. Freier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunea verovert de bal door een tackle van achteren. Bunea passt de bal met de wreef. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Komarnicki speelt de bal door. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu rent richting de bal. Velcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Main AFC - Forest Resurrecteds 0:3

18e minuut.
Velcu heeft problemen om de bal te vangen. Komarnicki geeft de bal voor. Brownhill heeft problemen om de bal te vangen. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Main AFC - Forest Resurrecteds 0:4

19e minuut.
Christie probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cantona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwilt verovert de bal door een tackle van achteren. Velcu rent richting de bal. Velcu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Grzonek met een sublieme pass. Freier bereikt de bal nog maar net als eerste. Freier probeert naar een medespeler te passen. Gwilt heeft problemen om de bal te vangen. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. Bergkamp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Bunea passt de bal met de wreef. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt is nu in balbezit. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Main AFC - Forest Resurrecteds 0:5

25e minuut.
Freier passt de bal met de wreef. Bunea is nu in balbezit. Bunea geeft de bal voor. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Main AFC - Forest Resurrecteds 0:6

29e minuut.
Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu met een sublieme pass. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt schiet op doel. Bergkamp maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Bunea passt de bal met de wreef. Komarnicki is nu in balbezit. Komarnicki passt de bal met de wreef. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Main AFC - Forest Resurrecteds 0:7

35e minuut.
Freier speelt de bal door. Komarnicki heeft problemen om de bal te vangen. Komarnicki probeert naar een medespeler te passen. Gwilt heeft problemen om de bal te vangen. Gwilt schiet op doel. Bergkamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Eubank geeft de bal voor. Hall kopt de bal weg. Musiala probeert de bal met de borst te controleren. Velcu is nu in balbezit. Velcu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Komarnicki probeert naar een medespeler te passen. Bunea is nu in balbezit. Bunea passt de bal in één keer door. Gwilt heeft problemen om de bal te vangen. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Huckerby trapt de bal weg van het doel. Bunea kopt de bal weg. Gwilt rent richting de bal. Velcu is nu in balbezit. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Main AFC - Forest Resurrecteds 0:8

42e minuut.
Komarnicki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Freier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freier passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gwilt de bal. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Main AFC - Forest Resurrecteds 0:9

44e minuut.
Szawica kopt de bal weg. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt is nu in balbezit. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Main AFC - Forest Resurrecteds 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Main AFC 86%, Forest Resurrecteds 14%.
Main AFC - Forest Resurrecteds 0:10

47e minuut.
Komarnicki speelt de bal door. Velcu rent richting de bal. Velcu passt de bal met de wreef. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt draait met de bal, schiet en ... Bergkamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Hughes is nu in balbezit. Bunea onderschept slim de pass. Bunea met een sublieme pass. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Inworp. Bunea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Komarnicki speelt de bal door. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Freier rent richting de bal. Freier speelt de bal door. Eubank probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Velcu is nu in balbezit. Velcu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Freier de bal. Eubank onderschept slim de pass. Velcu verovert de bal door een tackle van achteren. Freier rent richting de bal. Freier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Main AFC - Forest Resurrecteds 0:11

60e minuut.
Cantona met een sublieme pass. Klungelig pakt Christie de bal. Gwilt verovert de bal door een tackle van achteren. Komarnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarnicki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Szawica onderschept slim de pass. Szawica geeft de bal voor. Gwilt kopt de bal weg. Daar is Freier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Freier schiet op doel. Bergkamp bokst de bal weg. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Szawica is nu in balbezit. Szawica geeft een hoge lob. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt rent richting de bal. Gwilt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Main AFC - Forest Resurrecteds 0:12

67e minuut.
Szawica kopt de bal weg. Freier bereikt de bal nog maar net als eerste. Freier passt de bal met de wreef. Daar is Gwilt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwilt schiet op doel. Bergkamp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Velcu is nu in balbezit. Velcu geeft een lange en hoge pass. Gwilt rent richting de bal. Gwilt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Main AFC - Forest Resurrecteds 0:13

75e minuut.
Velcu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brownhill. Velcu raakt geblesseerd tijdens het duel. Brownhill speelt de bal door. Bunea wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Komarnicki is nu in balbezit. Komarnicki passt de bal zonder na te denken. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu is nu in balbezit. Velcu schiet op doel. Paal! Huckerby rent richting de bal. Velcu is nu in balbezit. Velcu haalt uit met een fantastische trap. Bergkamp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Main AFC - Forest Resurrecteds 0:14

78e minuut.
Bunea is nu in balbezit. Bunea passt de bal zonder na te denken. Komarnicki met een sublieme pass. Klungelig pakt Gwilt de bal. Gwilt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Velcu rent richting de bal. Velcu passt de bal met de wreef. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt schiet op doel. Bergkamp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Main AFC - Forest Resurrecteds 0:15

82e minuut.
Gwilt passt de bal met de wreef. Velcu rent richting de bal. Velcu passt de bal zonder na te denken. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Eubank rent richting de bal. Freier onderschept slim de pass. Freier probeert naar een medespeler te passen. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Velcu is nu in balbezit. Freier bereikt de bal nog maar net als eerste. Musiala begaat een overtreding. Musiala krijgt een gele kaart. Freier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Freier zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gwilt is nu in balbezit. Paal! Gwilt rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Main AFC - Forest Resurrecteds 0:16

87e minuut.
Klungelig pakt Fraser de bal. Bunea rent richting de bal. Bunea probeert naar een medespeler te passen. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Main AFC - Forest Resurrecteds 0:17

90e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bunea zal de hoekschop nemen. Eubank heeft problemen om de bal te vangen. Velcu is nu in balbezit. Velcu draait met de bal, schiet en ... Gwilt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Main AFC 84%, Forest Resurrecteds 16%.
Main AFC - Forest Resurrecteds 0:17