Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forest Resurrecteds Main AFC
343 ATTATT Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
11% Spel op eigen helft 89%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 16.3
formidable Schieten unsatisfactory
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Gwilt met een sublieme pass. Daar is Valverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cantona krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Valverde rent richting de bal. Valverde passt de bal in één keer door. Gwilt rent richting de bal. Gwilt schiet op doel. Na een snelle pass probeert Brownhill de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Main AFC 1:0

4e minuut.
Christie speelt de bal door. Cantona heeft problemen om de bal te vangen. Gwilt verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pengfei passt de bal in één keer door. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu passt de bal zonder na te denken. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Main AFC 2:0

7e minuut.
Cantona speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komarnicki met een snelle inworp. Pengfei geeft de bal voor. Gwilt rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Main AFC 3:0

13e minuut.
Cantona probeert de bal met de borst te controleren. Pengfei bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengfei passt de bal in één keer door. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Klungelig pakt Gwilt de bal. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Freier rent richting de bal. Freier passt de bal zonder na te denken. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Main AFC 4:0

18e minuut.
Gwilt geeft de bal voor. Brownhill heeft problemen om de bal te vangen. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde schiet op doel. Bergkamp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Main AFC 5:0

19e minuut.
Komarnicki onderschept slim de pass. Komarnicki speelt de bal door. Velcu is nu in balbezit. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Valverde haalt uit met een fantastische trap. Daar is Hughes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huckerby is nu in balbezit. Valverde verovert de bal door een tackle van achteren. Valverde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Main AFC 6:0

30e minuut.
Komarnicki is nu in balbezit. Komarnicki passt de bal zonder na te denken. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt draait met de bal, schiet en ... Bergkamp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Main AFC 7:0

33e minuut.
Cantona bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín onderschept slim de pass. Marín probeert naar een medespeler te passen. Daar is Valverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valverde draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bergkamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Freier neemt de hoekschop. Klungelig pakt Gwilt de bal. Velcu rent richting de bal. Gwilt rent richting de bal. Gwilt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Fraser rent richting de bal. Velcu verovert de bal door een tackle van achteren. Velcu passt de bal met de wreef. Valverde rent richting de bal. Valverde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Main AFC 8:0

36e minuut.
Pereira rent richting de bal. Pereira geeft een hoge lob. Komarnicki kopt de bal weg. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Gwilt met een sublieme pass. Komarnicki rent richting de bal. Komarnicki geeft een lange en hoge pass. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Main AFC 9:0

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Freier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pengfei is nu in balbezit. Pengfei geeft de bal voor. Velcu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Pengfei rent richting de bal. Pengfei passt de bal zonder na te denken. Daar is Huckerby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwilt rent richting de bal. Gwilt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Velcu rent richting de bal. Velcu geeft een lange en hoge pass. Daar is Valverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bergkamp met een harde bal richting middenveld. Marín probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brownhill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Main AFC 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Resurrecteds 15%, Main AFC 85%.
Forest Resurrecteds - Main AFC 10:0

46e minuut.
Klungelig pakt Valverde de bal. Valverde passt de bal met de wreef. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt schiet op doel. Bergkamp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Main AFC 11:0

49e minuut.
de Viveiroa geeft een lange en hoge pass. Velcu kopt de bal weg. Brownhill heeft problemen om de bal te vangen. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt schiet op doel. Bergkamp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Huckerby geeft een hoge lob. Inworp. Freier met de inworp. Valverde rent richting de bal. Valverde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Pengfei probeert naar een medespeler te passen. Gwilt rent richting de bal. Velcu rent richting de bal. Velcu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Valverde kopt de bal weg. Daar is Hughes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Main AFC 12:0

55e minuut.
Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín geeft de bal voor. Valverde probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Freier neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gwilt maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cantona heeft problemen om de bal te vangen. Marín speelt de bal door. Komarnicki met een sublieme pass. Velcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Velcu draait met de bal, schiet en ... Bergkamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Fraser kopt de bal weg. Komarnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarnicki geeft de bal voor. Gwilt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwilt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Main AFC 13:0

59e minuut.
Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarnicki onderschept slim de pass. Komarnicki geeft een hoge lob. Gwilt rent richting de bal. Gwilt draait met de bal, schiet en ... Bergkamp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Main AFC 14:0

61e minuut.
Gwilt is nu in balbezit. Pengfei rent richting de bal. Pengfei probeert naar een medespeler te passen. Valverde bereikt de bal nog maar net als eerste. Valverde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Komarnicki met de inworp. Pengfei geeft een hoge lob. Gwilt heeft problemen om de bal te vangen. Gwilt draait met de bal, schiet en ... Bergkamp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Main AFC 15:0

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pásztor komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Wells is nu in balbezit. Komarnicki speelt de bal door. Pengfei probeert naar een medespeler te passen. Gwilt rent richting de bal. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. Bergkamp bokst de bal weg. Valverde is nu in balbezit. Valverde schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Musiala kopt de bal weg. Pengfei heeft problemen om de bal te vangen. Pengfei speelt de bal door. Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Main AFC 16:0

72e minuut.
Pengfei rent richting de bal. Pengfei passt de bal zonder na te denken. Valverde is nu in balbezit. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valverde rent richting de bal. Valverde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Main AFC 17:0

74e minuut.
Gwilt geeft een hoge lob. Hughes rent richting de bal. Pásztor onderschept slim de pass. Pásztor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Main AFC 18:0

76e minuut.
Brownhill geeft de bal voor. Inworp. Komarnicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pengfei is nu in balbezit. Pengfei schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pengfei geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Musiala de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Freier zal de hoekschop nemen. Pásztor krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Main AFC 19:0

83e minuut.
Pengfei probeert naar een medespeler te passen. Pásztor rent richting de bal. Pásztor passt de bal met de wreef. Gwilt rent richting de bal. Gwilt draait met de bal, schiet en ... Bergkamp bokst de bal weg. Gwilt is nu in balbezit. Gwilt schiet op doel. Bergkamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Huckerby heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forest Resurrecteds - Main AFC 20:0

89e minuut.
Eubank bereikt de bal nog maar net als eerste. Pengfei onderschept slim de pass. Pengfei probeert naar een medespeler te passen. Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forest Resurrecteds 6%, Main AFC 94%.
Forest Resurrecteds - Main AFC 20:0