Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nottingham Forest F.C Aubergine FC
Robin Tactiek remuntada
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38.8 gemiddelde waardering 52.3
matig Schieten zeer goed
goed Passen goed
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Baltanov probeert naar een medespeler te passen. Mirra is nu in balbezit. Mirra passt de bal zonder na te denken. Bigoni rent richting de bal. Bigoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Speckmann passt de bal in één keer door. Cheşnoiu probeert naar een medespeler te passen. Bigoni rent richting de bal. Bigoni schiet op doel. Serrano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Forlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

11e minuut.
Agostino passt de bal zonder na te denken. Demel is nu in balbezit. Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo schiet op doel. Jakimowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - Aubergine FC 1:0

12e minuut.
Bigoni probeert naar een medespeler te passen. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen passt de bal in één keer door. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Cheşnoiu is nu in balbezit. Bigoni rent richting de bal. Bigoni draait met de bal, schiet en ... Mikrus probeert de bal aan de voet te houden. Serrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nottingham Forest F.C - Aubergine FC 1:1

19e minuut.
Rantapelkonen geeft een hoge lob. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Forlin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bigoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mirra legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Serrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - Aubergine FC 1:2

29e minuut.
Mirra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bigoni de bal. Bigoni speelt de bal door. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Speckmann is nu in balbezit. Speckmann passt de bal in één keer door. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap. Serrano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - Aubergine FC 1:3

36e minuut.
Dademasch verovert de bal door een tackle van achteren. Baltanov rent richting de bal. Baltanov geeft een hoge lob. Bigoni maakt een snoekduik en kopt de bal. Serrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Baltanov verovert de bal door een tackle van achteren. Baltanov met een sublieme pass. Mirra met een sublieme pass. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - Aubergine FC 1:4

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Serrano niet meer kan verder spelen. Cortes komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Mirra geeft de bal voor. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni draait met de bal, schiet en ... Cheşnoiu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - Aubergine FC 1:5

41e minuut.
Amorino geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Speckmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirra geeft een lange en hoge pass. Bigoni springt en kopt de bal. Cortes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nottingham Forest F.C 75%, Aubergine FC 25%.
Nottingham Forest F.C - Aubergine FC 1:5

46e minuut.
Robinson komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Fen met een sublieme pass. Speckmann speelt de bal door. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen haalt uit met een fantastische trap. Cortes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Speckmann speelt de bal door. Baltanov probeert naar een medespeler te passen. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu schiet op doel. Mikrus probeert de bal aan de voet te houden. Cortes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - Aubergine FC 1:6

53e minuut.
Daar is McClaren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crăcilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Crăcilă geeft de bal voor. Bigoni rent richting de bal. Bigoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - Aubergine FC 1:7

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Speckmann met de inworp. Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Agostino de bal onder controle te krijgen. Cortes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - Aubergine FC 1:8

55e minuut.
Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cheşnoiu de bal. Cheşnoiu schiet op doel. Cortes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - Aubergine FC 1:9

57e minuut.
McClaren rent richting de bal. Speckmann verovert de bal door een tackle van achteren. Speckmann passt de bal zonder na te denken. Mirra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirra geeft de bal voor. Cortes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - Aubergine FC 1:10

59e minuut.
Agostino rent richting de bal. Mirra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirra speelt de bal door. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - Aubergine FC 1:11

61e minuut.
Robinson met een sublieme pass. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu passt de bal met de wreef. Bigoni rent richting de bal. Bigoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Hännikäinen is nu in balbezit. Cheşnoiu verovert de bal door een tackle van achteren. Cheşnoiu probeert naar een medespeler te passen. Bigoni rent richting de bal. Bigoni draait met de bal, schiet en ... Cortes bokst de bal weg.

65e minuut.
Mirra bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirra haalt uit met een fantastische trap. Forlin heeft problemen om de bal te vangen. Bigoni is nu in balbezit. Bigoni schiet op doel. Cortes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Fen onderschept slim de pass. Fen geeft een hoge lob. Amorino heeft problemen om de bal te vangen. Rantapelkonen is nu in balbezit. Rantapelkonen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni is nu in balbezit. Rantapelkonen rent richting de bal. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - Aubergine FC 1:12

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Rantapelkonen de bal onder controle te krijgen. Fen rent richting de bal. Fen passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rantapelkonen de bal. Rantapelkonen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Mikrus geeft de bal voor. Salcedo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fen neemt vlug de vrije trap. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap. Cortes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Forlin heeft problemen om de bal te vangen. Bigoni rent richting de bal. Bigoni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Forlin verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Speckmann geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rantapelkonen bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - Aubergine FC 1:13

80e minuut.
Rantapelkonen rent richting de bal. Rantapelkonen speelt de bal door. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigoni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Rantapelkonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikrus bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu onderschept slim de pass. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nottingham Forest F.C 72%, Aubergine FC 28%.
Nottingham Forest F.C - Aubergine FC 1:13