Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tottenham Hotspur FC Prundu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Keegan probeert de bal met de borst te controleren. Pierrick rent richting de bal. Pierrick speelt de bal door. Butcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Butcher draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Bamford rent richting de bal. Pierrick maakt een afschuwelijke overtreding. Bamford is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Keegan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Robinson rent richting de bal. Robinson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Foster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robinson is nu in balbezit. Robinson passt de bal zonder na te denken. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell schiet op doel. Robertson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - FC Prundu 0:1

33e minuut.
Mitchell schiet op doel. Rοnaldo kopt de bal weg. Pallister is nu in balbezit. Pallister geeft een lange en hoge pass. Mitchell springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Simpson kopt de bal weg. Lamptey probeert de bal aan de voet te houden. Mitchell is nu in balbezit. Mitchell haalt uit met een fantastische trap. Robertson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - FC Prundu 0:2

37e minuut.
Foden verovert de bal door een tackle van achteren. Foden speelt de bal door. Simpson is nu in balbezit. Butcher is nu in balbezit. Butcher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mitchell kopt de bal weg. Foster heeft problemen om de bal te vangen. Robinson is nu in balbezit. Robinson haalt uit met een fantastische trap. Robertson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tottenham Hotspur - FC Prundu 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tottenham Hotspur 56%, FC Prundu 44%.
Tottenham Hotspur - FC Prundu 0:3

46e minuut.
Foster is nu in balbezit. Mitchell bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitchell speelt de bal door. Pallister is nu in balbezit. Pallister geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

52e minuut.
Lamptey rent richting de bal. Robinson verovert de bal door een tackle van achteren. Mitchell rent richting de bal. Robinson rent richting de bal. Robinson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tottenham Hotspur 56%, FC Prundu 44%.
Tottenham Hotspur - FC Prundu 0:3