Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nottingham Forest F.C Main AFC
Robin Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 16
goed Schieten waardeloos
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Hughes verovert de bal door een tackle van achteren. Salcedo is nu in balbezit. Vignal rent richting de bal. Vignal haalt uit met een fantastische trap. Bergkamp probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - Main AFC 1:0

8e minuut.
Cochapa speelt de bal door. Brownhill rent richting de bal. Vignal onderschept slim de pass. Vignal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - Main AFC 2:0

10e minuut.
Hännikäinen kopt de bal weg. Daar is Eubank, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cochapa met een sublieme pass. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo schiet op doel. Bergkamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Vignal passt de bal met de wreef. McClaren heeft problemen om de bal te vangen. McClaren probeert naar een medespeler te passen. Cochapa is nu in balbezit. Cochapa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hughes rent richting de bal. Vignal onderschept slim de pass. Vignal probeert naar een medespeler te passen. Salcedo rent richting de bal. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hughes verovert de bal door een tackle van achteren. Cochapa onderschept slim de pass. Vignal heeft problemen om de bal te vangen. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kalocsay heeft problemen om de bal te vangen. Kalocsay probeert naar een medespeler te passen. Cochapa geeft een lange en hoge pass. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hughes is nu in balbezit. Vignal onderschept slim de pass. Vignal passt de bal met de wreef. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Fraser rent richting de bal. Vignal onderschept slim de pass. Vignal probeert naar een medespeler te passen. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Cochapa is nu in balbezit. Cochapa geeft de bal voor. Huckerby probeert de bal met de borst te controleren. Salcedo rent richting de bal. Salcedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cochapa geeft de bal voor. Klungelig pakt Brownhill de bal. Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo draait met de bal, schiet en ... Bergkamp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - Main AFC 3:0

39e minuut.
Fraser bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignal verovert de bal door een tackle van achteren. Vignal passt de bal met de wreef. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Doeltrap. Huckerby trapt de bal weg. McClaren kopt de bal weg. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nottingham Forest F.C 20%, Main AFC 80%.
Nottingham Forest F.C - Main AFC 3:0

46e minuut.
Christie rent richting de bal. Vignal is nu in balbezit. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
McClaren met een sublieme pass. Cochapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochapa passt de bal in één keer door. Vignal is nu in balbezit. Vignal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Fraser met een snelle inworp. Vignal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vignal passt de bal in één keer door. Salcedo rent richting de bal. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - Main AFC 4:0

58e minuut.
Vignal passt de bal zonder na te denken. Salcedo is nu in balbezit. Brownhill legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Salcedo raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Salcedo neemt zijn aanloop. Bergkamp bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - Main AFC 5:0

63e minuut.
Cochapa passt de bal zonder na te denken. Kalocsay is nu in balbezit. Kalocsay met een sublieme pass. Salcedo rent richting de bal. Salcedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - Main AFC 6:0

67e minuut.
Vignal onderschept slim de pass. Vignal probeert naar een medespeler te passen. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nottingham Forest F.C - Main AFC 7:0

70e minuut.
Salcedo rent richting de bal. Vignal rent richting de bal. Vignal draait met de bal, schiet en ... Huckerby kopt de bal weg. Brownhill heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kalocsay heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Musiala met de inworp. Cochapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochapa draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Musiala probeert naar een medespeler te passen. Kalocsay rent richting de bal. Kalocsay passt de bal in één keer door. Salcedo rent richting de bal. Salcedo draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Salcedo speelt de bal door. Vignal rent richting de bal. Vignal passt de bal in één keer door. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nottingham Forest F.C 18%, Main AFC 82%.
Nottingham Forest F.C - Main AFC 7:0