Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Main AFC Nottingham Forest F.C
Normal Tactiek Robin
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 35.8
unsatisfactory Schieten adequate
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen average


1e minuut.
Christie bereikt de bal nog maar net als eerste. Sounas onderschept slim de pass. Sounas speelt de bal door. Moldenhauer is nu in balbezit. Moldenhauer draait met de bal, schiet en ... Bergkamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Cochapa passt de bal in één keer door. Bach is nu in balbezit. Bach passt de bal in één keer door. Moldenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldenhauer draait met de bal, schiet en ... Bergkamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Dupain probeert de bal met de borst te controleren. Dupain speelt de bal door. Brownhill rent richting de bal. Moldenhauer onderschept slim de pass. Moldenhauer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cochapa passt de bal in één keer door. Moldenhauer is nu in balbezit. Brownhill begaat een overtreding. Moldenhauer raakt geblesseerd tijdens het duel. Bach komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sounas is nu in balbezit. Sounas passt de bal in één keer door. Moldenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldenhauer draait met de bal, schiet en ... Bergkamp werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Main AFC - Nottingham Forest F.C 0:1

24e minuut.
Eubank zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cochapa rent richting de bal. Cochapa passt de bal zonder na te denken. Moldenhauer is nu in balbezit. Moldenhauer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Eubank de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dupain neemt de hoekschop. Moldenhauer is nu in balbezit. Moldenhauer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Main AFC 70%, Nottingham Forest F.C 30%.
Main AFC - Nottingham Forest F.C 0:1

47e minuut.
Sounas bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Brownhill is nu in balbezit. Moldenhauer onderschept slim de pass. Moldenhauer schiet op doel. Bergkamp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Main AFC - Nottingham Forest F.C 0:2

49e minuut.
Lundgård zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dupain geeft de bal voor. Cochapa kopt de bal weg. Moldenhauer rent richting de bal. Moldenhauer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Gogov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hall met een snelle inworp. Cantona geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Moldenhauer de bal. Cochapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cochapa probeert naar een medespeler te passen. Moldenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldenhauer draait met de bal, schiet en ... Bergkamp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Cantona speelt de bal door. Christie rent richting de bal. Vukušić rent richting de bal. Christie verovert de bal door een tackle van achteren. Christie schiet op doel. Gaţu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Hughes rent richting de bal. Sounas is nu in balbezit. Moldenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sounas rent richting de bal. Sounas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Musiala zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cochapa is nu in balbezit. Cochapa met een sublieme pass. Moldenhauer is nu in balbezit. Moldenhauer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Moldenhauer is nu in balbezit. Steur rent richting de bal. Steur passt de bal zonder na te denken. Moldenhauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldenhauer schiet op doel. Bergkamp bokst de bal weg.

83e minuut.
Eubank bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogov onderschept slim de pass. Gogov geeft een hoge lob. Dupain rent richting de bal. Dupain geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Main AFC 71%, Nottingham Forest F.C 29%.
Main AFC - Nottingham Forest F.C 0:2