Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golzen FC The Mighty Stealth Boma
let`s go Tactiek day_1
41% Balbezit 59%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.4 gemiddelde waardering 54.4
redelijk Schieten uitmuntend
matig Passen goed
goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Rajtuz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Statu met de inworp. Sinclair rent richting de bal. Sinclair haalt uit met een fantastische trap. Žakula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Statu is nu in balbezit. Statu passt de bal met de wreef. Sinclair probeert de bal aan de voet te houden. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - The Mighty Stealth Boma 0:1

15e minuut.
Gevrek passt de bal met de wreef. Türkoğlu rent richting de bal. Shakespeare bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Türkoğlu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sinclair passt de bal in één keer door. Gevrek rent richting de bal. Statu is nu in balbezit. Sinclair rent richting de bal. Sinclair haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - The Mighty Stealth Boma 0:2

23e minuut.
Aliprandi probeert naar een medespeler te passen. Hariton met een sublieme pass. Pohůdek speelt de bal door. Gevrek rent richting de bal. Gevrek schiet op doel. Žakula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Cottee met de inworp. Pohůdek rent richting de bal. Forycki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Forycki krijgt een gele kaart. Pohůdek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pohůdek kan niet meer verder spelen.

31e minuut.
Zdyb probeert naar een medespeler te passen. Aliprandi met een sublieme pass. Türkoğlu is nu in balbezit. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - The Mighty Stealth Boma 0:3

32e minuut.
Baniok passt de bal in één keer door. Sinclair rent richting de bal. Rajtuz speelt de bal door. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap. Žakula bokst de bal weg.

34e minuut.
Aliprandi is nu in balbezit. Aliprandi passt de bal met de wreef. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golzen FC 64%, The Mighty Stealth Boma 36%.
Golzen FC - The Mighty Stealth Boma 0:3

51e minuut.
Daar is Marin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nărăvaş is nu in balbezit. Nărăvaş passt de bal met de wreef. Sinclair rent richting de bal. Sinclair schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Forycki speelt de bal door. Marin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hariton. Hariton krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Hariton rent richting de bal. Marsh rent richting de bal. Hariton verovert de bal door een tackle van achteren. Hariton met een sublieme pass. Sinclair is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Zdyb met een sublieme pass. Aliprandi is nu in balbezit. Aliprandi probeert naar een medespeler te passen. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Walker komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Statu geeft een hoge lob. Aliprandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliprandi passt de bal zonder na te denken. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu schiet op doel. Žakula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Aliprandi kopt de bal weg. Cottee bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottee geeft een hoge lob. Marin rent richting de bal. Marin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wood komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Hariton onderschept slim de pass. Hariton geeft een hoge lob. Daar is Shakespeare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gevrek rent richting de bal. Gevrek haalt uit met een fantastische trap. Žakula bokst de bal weg.

81e minuut.
Russell rent richting de bal. Russell geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Baniok de bal onder controle te krijgen. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cοle komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Türkoğlu rent richting de bal. Met opzet legt Wood zijn tegenspeler op de grond. Türkoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hariton met een snel genomen vrije trap. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - The Mighty Stealth Boma 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golzen FC 52%, The Mighty Stealth Boma 48%.
Golzen FC - The Mighty Stealth Boma 0:4