Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DDB AC Diablo
541 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
22.7 gemiddelde waardering 24
average Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Urzanqui trapt de bal weg van het doel. Morán kopt de bal weg. Jenkins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dell`Ernia rent richting de bal. Dell`Ernia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Hernandez passt de bal met de wreef. Duggan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duggan passt de bal met de wreef. Dell`Ernia rent richting de bal. Dell`Ernia draait met de bal, schiet en ... Morley bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Best rent richting de bal. Best passt de bal zonder na te denken. Scott met een sublieme pass. Clarke heeft problemen om de bal te vangen. Clarke draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Labathakis is nu in balbezit. Scott onderschept slim de pass. Scott met een sublieme pass. Daar is Clarke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clarke haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Labathakis geeft de bal voor. Rossetto onderschept slim de pass. Inworp. Tasak met een snelle inworp. Morán geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Tasak geeft een lange en hoge pass. Rossetto met een sublieme pass. Daar is Ward-Prowse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dell`Ernia is nu in balbezit. Dell`Ernia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DDB - AC Diablo 1:0

38e minuut.
Duggan met een snelle inworp. Otręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Otręba passt de bal in één keer door. Clarke is nu in balbezit. Clarke haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ács zal de hoekschop nemen. Clarke kopt de bal weg. Scott rent richting de bal. Scott haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DDB - AC Diablo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DDB 49%, AC Diablo 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DDB - AC Diablo 1:1

47e minuut.
Tasak passt de bal in één keer door. Morán is nu in balbezit. Morán passt de bal met de wreef. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Clarke passt de bal met de wreef. Otręba controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Gabriel maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Morán de bal. Morán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Ward-Prowse geeft een hoge lob. Ács kopt de bal weg. Daar is Szwed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Urzanqui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Ward-Prowse geeft de bal voor. Jańczyk probeert de bal aan de voet te houden. Best met een sublieme pass. Otręba is nu in balbezit. Otręba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Szwed is nu in balbezit. Busto bereikt de bal nog maar net als eerste. Busto passt de bal met de wreef. Labathakis geeft een lange en hoge pass. Ward-Prowse probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Donarelli rent richting de bal. Labathakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Labathakis passt de bal zonder na te denken. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Szwed geeft een hoge lob. Dell`Ernia rent richting de bal. Wise rent richting de bal. Dell`Ernia onderschept slim de pass. Dell`Ernia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DDB 52%, AC Diablo 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DDB - AC Diablo 1:1
DDB