Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Diablo hammers1
442 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Duggan is nu in balbezit. Roberts rent richting de bal. Duggan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duggan krijgt een gele kaart. Roberts raakt geblesseerd tijdens het duel. Baker zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Goss is nu in balbezit. Goss schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Rossetto met een sublieme pass. Ács rent richting de bal. Ács passt de bal zonder na te denken. Clarke rent richting de bal. Clarke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Doyle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Le Saux. Jenkins raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jenkins kan niet meer verder spelen. Beᴄkham komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Clegg probeert de bal met de borst te controleren. Beᴄkham verovert de bal door een tackle van achteren. Beᴄkham geeft de bal voor. Clarke rent richting de bal. Clarke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Duggan onderschept slim de pass. Bell is nu in balbezit. Bell geeft een lange en hoge pass. Goss rent richting de bal. Goss haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Best met de inworp. Duggan is nu in balbezit. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best geeft een lange en hoge pass. Clarke krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Duggan kopt de bal weg. Mayo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Otręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Diablo 39%, hammers1 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Diablo - hammers1 0:0

71e minuut.
Rossetto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Otręba de bal. Best probeert naar een medespeler te passen. Le Saux bereikt de bal nog maar net als eerste. Le Saux schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Ács geeft een lange en hoge pass. Goss rent richting de bal. Le Saux is nu in balbezit. Le Saux draait met de bal, schiet en ... Rossetto probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Inworp. Best met een snelle inworp. King probeert de bal met de borst te controleren. Otręba is nu in balbezit. Otręba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Diablo 37%, hammers1 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Diablo - hammers1 0:0