Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Watersheddings Spinwood
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 22.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Marvel rent richting de bal. Marvel probeert naar een medespeler te passen. Johnson is nu in balbezit. Murphy verovert de bal door een tackle van achteren. Murphy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Justin bereikt de bal nog maar net als eerste. March bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodgate met een sublieme pass. Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo Jr bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo Jr speelt de bal door. March is nu in balbezit. March draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Johnson is nu in balbezit. Smιth rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Murphy. Murphy krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watersheddings 45%, Spinwood 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Watersheddings - Spinwood 0:0

51e minuut.
Wallace geeft een hoge lob. Garner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lee. Lee krijgt een gele kaart. Hurt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bellingham komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Bellingham passt de bal zonder na te denken. March is nu in balbezit. March met een sublieme pass. Mills rent richting de bal. Mills draait met de bal, schiet en ... McManaman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - Spinwood 1:0

82e minuut.
Marvel is nu in balbezit. Justin verovert de bal door een tackle van achteren. Justin passt de bal in één keer door. March bereikt de bal nog maar net als eerste. March geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watersheddings 33%, Spinwood 67%.
Watersheddings - Spinwood 1:0