Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Diablo The Mighty Stealth Boma
442 Tactiek day_1
36% Balbezit 64%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 53
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.2 gemiddelde waardering 50.7
weak Schieten outstanding
average Passen solid
poor Verdedigen average


4e minuut.
Grealish bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton rent richting de bal. Hariton passt de bal met de wreef. Sinclair rent richting de bal. Sinclair schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Wise rent richting de bal. Aliprandi verovert de bal door een tackle van achteren. Aliprandi speelt de bal door. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pohůdek passt de bal met de wreef. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu met een sublieme pass. Sinclair rent richting de bal. Sinclair haalt uit met een fantastische trap. Morley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Aliprandi passt de bal in één keer door. Pohůdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohůdek passt de bal zonder na te denken. Sinclair rent richting de bal. Sinclair draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Türkoğlu is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - The Mighty Stealth Boma 0:1

16e minuut.
Sinclair rent richting de bal. Ács tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sinclair raakt geblesseerd tijdens het duel. Hariton zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Türkoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Morley verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Daar is Otręba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aliprandi rent richting de bal. Aliprandi passt de bal in één keer door. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Doeltrap. Ward-Prowse trapt de bal weg van het doel. Sinclair kan de bal niet met de borst controleren. Sinclair haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - The Mighty Stealth Boma 0:2

21e minuut.
Sinclair passt de bal in één keer door. Türkoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Gevrek rent richting de bal. Gevrek haalt uit met een fantastische trap. Morley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - The Mighty Stealth Boma 0:3

25e minuut.
Aliprandi speelt de bal door. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek draait met de bal, schiet en ... Morley probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - The Mighty Stealth Boma 0:4

26e minuut.
Türkoğlu passt de bal met de wreef. Gevrek rent richting de bal. Gevrek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rossetto de bal onder controle te krijgen. Morley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - The Mighty Stealth Boma 0:5

28e minuut.
Duggan is nu in balbezit. Türkoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Türkoğlu passt de bal in één keer door. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sinclair rent richting de bal. Sinclair haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - The Mighty Stealth Boma 0:6

29e minuut.
Morley speelt de bal door. Türkoğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Wise de bal. Gevrek onderschept slim de pass. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - The Mighty Stealth Boma 0:7

32e minuut.
Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek passt de bal met de wreef. Ward-Prowse speelt de bal door. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - The Mighty Stealth Boma 0:8

33e minuut.
Otręba passt de bal zonder na te denken. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair passt de bal met de wreef. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Hariton speelt de bal door. Gevrek rent richting de bal. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - The Mighty Stealth Boma 0:9

39e minuut.
Gevrek rent richting de bal. Gevrek probeert naar een medespeler te passen. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - The Mighty Stealth Boma 0:10

42e minuut.
Gevrek heeft problemen om de bal te vangen. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Diablo 81%, The Mighty Stealth Boma 19%.
AC Diablo - The Mighty Stealth Boma 0:10

47e minuut.
Sinclair rent richting de bal. Sinclair passt de bal zonder na te denken. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - The Mighty Stealth Boma 0:11

47e minuut.
Otręba heeft problemen om de bal te vangen. Gevrek is nu in balbezit. Türkoğlu rent richting de bal. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - The Mighty Stealth Boma 0:12

50e minuut.
Nărăvaş rent richting de bal. Otręba begaat een overtreding. Nărăvaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hariton zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sinclair kopt de bal weg. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!

53e minuut.
Ward-Prowse rent richting de bal. Gevrek onderschept slim de pass. Gevrek passt de bal met de wreef. Sinclair rent richting de bal. Sinclair draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - The Mighty Stealth Boma 0:13

55e minuut.
Pohůdek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duggan bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Türkoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rossetto heeft problemen om de bal te vangen. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Gevrek passt de bal zonder na te denken. Aliprandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliprandi passt de bal met de wreef. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Türkoğlu probeert naar een medespeler te passen. Gevrek rent richting de bal. Gevrek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ward-Prowse is nu in balbezit. Ward-Prowse geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Türkoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sinclair maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - The Mighty Stealth Boma 0:14

65e minuut.
Yearwood met een sublieme pass. Daar is Rossetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - The Mighty Stealth Boma 0:15

69e minuut.
Aliprandi is nu in balbezit. Aliprandi passt de bal met de wreef. Sinclair heeft problemen om de bal te vangen. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - The Mighty Stealth Boma 0:16

72e minuut.
Pohůdek is nu in balbezit. Pohůdek probeert naar een medespeler te passen. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu schiet op doel. Morley werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pohůdek passt de bal met de wreef. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu passt de bal in één keer door. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Ward-Prowse geeft een hoge lob. Hariton kan de bal niet met de borst controleren. Hariton passt de bal met de wreef. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - The Mighty Stealth Boma 0:17

76e minuut.
Sinclair is nu in balbezit. Sinclair passt de bal met de wreef. Aliprandi rent richting de bal. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ... Morley kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Gevrek rent richting de bal. Gevrek passt de bal met de wreef. Pohůdek probeert naar een medespeler te passen. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - The Mighty Stealth Boma 0:18

81e minuut.
Klungelig pakt Hariton de bal. Hariton speelt de bal door. Rossetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair onderschept slim de pass. Sinclair haalt uit met een fantastische trap. Morley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Statu met de inworp. Sinclair heeft problemen om de bal te vangen. Sinclair geeft een hoge lob. Gevrek krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - The Mighty Stealth Boma 0:19

89e minuut.
Daar is Duggan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohůdek rent richting de bal. Pohůdek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gevrek de bal. Gevrek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Statu is nu in balbezit. Sinclair probeert naar een medespeler te passen. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek draait met de bal, schiet en ... Morley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - The Mighty Stealth Boma 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Diablo 85%, The Mighty Stealth Boma 15%.
AC Diablo - The Mighty Stealth Boma 0:20