Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rugby AC Diablo
Normal Tactiek 442
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 25.6
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Palmer verovert de bal door een tackle van achteren. Best is nu in balbezit. Best passt de bal in één keer door. Clarke is nu in balbezit. Clarke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rugby - AC Diablo 0:1

32e minuut.
Grealish passt de bal zonder na te denken. Ács bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferguson begaat een overtreding. Ferguson krijgt een gele kaart. Ács is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wise met een snel genomen vrije trap. Palmer heeft problemen om de bal te vangen. Dier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Clarke passt de bal zonder na te denken. Palmer is nu in balbezit. Dier onderschept slim de pass. Dier draait met de bal, schiet en ... Carvalho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Clarke is nu in balbezit. Clarke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rugby - AC Diablo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rugby 60%, AC Diablo 40%.
FC Rugby - AC Diablo 0:2

84e minuut.
Klungelig pakt Duggan de bal. Henry is nu in balbezit. Duggan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Duggan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rugby 48%, AC Diablo 52%.
FC Rugby - AC Diablo 0:2