Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DDB Golzen FC
541 Tactiek let`s go
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 38.6
zwak Schieten goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Dell`Ernia bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayly rent richting de bal. Morán rent richting de bal. Dell`Ernia rent richting de bal. Dell`Ernia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Marsh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Reber komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Baniok geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Forycki kopt de bal weg. Marin heeft problemen om de bal te vangen. Forycki rent richting de bal. Forycki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Bayly onderschept slim de pass. Bayly met een sublieme pass. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ... Urzanqui probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Szwed de bal onder controle te krijgen. Baniok rent richting de bal. Baniok geeft een hoge lob. Forycki is nu in balbezit. Forycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DDB - Golzen FC 0:1

21e minuut.
Donarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin begaat een overtreding. Donarelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Szwed zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rajtuz probeert de bal met de borst te controleren. Dell`Ernia is nu in balbezit. Dell`Ernia draait met de bal, schiet en ... Žakula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Tasak rent richting de bal. Matthews verovert de bal door een tackle van achteren. Matthews geeft een hoge lob. Baniok rent richting de bal. Baniok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Forycki is nu in balbezit. Gabriel verovert de bal door een tackle van achteren. Marin is nu in balbezit. Forycki geeft een hoge lob. Baniok maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DDB - Golzen FC 0:2

36e minuut.
Duţă is nu in balbezit. Duţă geeft een lange en hoge pass. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniok schiet op doel. Urzanqui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DDB - Golzen FC 0:3

38e minuut.
Reber is nu in balbezit. Jańczyk rent richting de bal. Forycki onderschept slim de pass. Forycki geeft een lange en hoge pass. Baniok krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Na een snelle pass probeert Marin de bal onder controle te krijgen. Bayly kopt de bal weg. Forycki heeft problemen om de bal te vangen. Forycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DDB - Golzen FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DDB 71%, Golzen FC 29%.
DDB - Golzen FC 0:4

51e minuut.
Inworp. Teivas komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Baniok rent richting de bal. Baniok passt de bal met de wreef. Marin rent richting de bal. Marin schiet op doel. Gabriel onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Forycki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baniok maakt een snoekduik en kopt de bal. Urzanqui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Labathakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Forycki verovert de bal door een tackle van achteren. Forycki probeert naar een medespeler te passen. Marin rent richting de bal. Marin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Reber met een sublieme pass. Bayly is nu in balbezit. Bayly passt de bal in één keer door. Marin is nu in balbezit. Marin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DDB - Golzen FC 0:5

58e minuut.
Teivas is nu in balbezit. Rajtuz is nu in balbezit. Rajtuz geeft de bal voor. Marin is nu in balbezit. Marin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DDB - Golzen FC 0:6

62e minuut.
Rajtuz passt de bal zonder na te denken. Szwed geeft een lange en hoge pass. Rajtuz probeert naar een medespeler te passen. Baniok is nu in balbezit. Baniok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DDB - Golzen FC 0:7

63e minuut.
Walker komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Bayly passt de bal met de wreef. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Donarelli probeert naar een medespeler te passen. Forycki heeft problemen om de bal te vangen. Forycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DDB - Golzen FC 0:8

72e minuut.
Hernandez rent richting de bal. Duţă verovert de bal door een tackle van achteren. Duţă geeft een lange en hoge pass. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DDB - Golzen FC 0:9

77e minuut.
Morán is nu in balbezit. Marin rent richting de bal. Reber probeert naar een medespeler te passen. Forycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Forycki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Urzanqui trapt de bal weg. Busto controleert de bal met de borst. Baniok is nu in balbezit. Baniok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Urzanqui trapt de bal weg. Duţă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Forycki geeft een hoge lob. Baniok is nu in balbezit. Baniok schiet op doel. Urzanqui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Inworp. Walker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Busto met een sublieme pass. Klungelig pakt Bayly de bal. Bayly geeft de bal voor. Paal! Reber rent richting de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DDB 84%, Golzen FC 16%.
DDB - Golzen FC 0:9
DDB