Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golzen FC hammers1
let`s go Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
34.9 gemiddelde waardering 20.6
good Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Clegg kopt de bal weg. Harper probeert naar een medespeler te passen. Delph kopt de bal weg. Baniok rent richting de bal. Baniok haalt uit met een fantastische trap. Roberts bokst de bal weg.

4e minuut.
Delph passt de bal zonder na te denken. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. King bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniok onderschept slim de pass. Baniok haalt uit met een fantastische trap. Roberts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Rajtuz probeert naar een medespeler te passen. Baniok rent richting de bal. Duţă is nu in balbezit. Duţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - hammers1 1:0

17e minuut.
Marin heeft problemen om de bal te vangen. Marin met een sublieme pass. Baniok rent richting de bal. Baniok schiet op doel. Roberts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - hammers1 2:0

21e minuut.
Doyle geeft een lange en hoge pass. Daar is Clegg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ronaldo Jr probeert naar een medespeler te passen. Baniok rent richting de bal. Baniok haalt uit met een fantastische trap. Roberts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baniok rent richting de bal. Baniok draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - hammers1 3:0

24e minuut.
Duţă is nu in balbezit. Duţă speelt de bal door. Baniok is nu in balbezit. Baniok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - hammers1 4:0

32e minuut.
Doeltrap. Roberts met een harde bal richting middenveld. Delph kopt de bal weg. Daar is Baniok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - hammers1 5:0

37e minuut.
Marsh probeert naar een medespeler te passen. Duţă is nu in balbezit. Duţă passt de bal in één keer door. Daar is Baniok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. King geeft de bal voor. Roberts kopt de bal weg. Goss bereikt de bal nog maar net als eerste. Goss haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Harper trapt de bal weg van het doel. Delph rent richting de bal. Delph met een sublieme pass. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - hammers1 6:0

41e minuut.
King is nu in balbezit. Marsh verovert de bal door een tackle van achteren. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin haalt uit met een fantastische trap. Roberts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - hammers1 7:0

43e minuut.
Crofts raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gemelli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golzen FC 25%, hammers1 75%.
Golzen FC - hammers1 7:0

47e minuut.
Baniok kopt de bal weg. Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Duţă passt de bal zonder na te denken. Baniok is nu in balbezit. Baniok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - hammers1 8:0

50e minuut.
Gemelli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ronaldo Jr met de inworp. Duţă geeft een lange en hoge pass. Baniok springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Daar is Duţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delph is nu in balbezit. Delph passt de bal zonder na te denken. Baniok probeert de bal met de borst te controleren. Baniok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Baker is nu in balbezit. Baker geeft een hoge lob. Rajtuz geeft een lange en hoge pass. Baniok is nu in balbezit. Baniok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rajtuz speelt de bal door. Klungelig pakt Marin de bal. Marin met een sublieme pass. Klungelig pakt Baniok de bal. Baniok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - hammers1 9:0

62e minuut.
Marsh passt de bal met de wreef. Matthews rent richting de bal. Matthews speelt de bal door. Baniok is nu in balbezit. Baniok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Cottee komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Teivas rent richting de bal. Teivas geeft de bal voor. Baniok rent richting de bal. Baniok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - hammers1 10:0

64e minuut.
Le Saux met een sublieme pass. Klungelig pakt Goss de bal. Bell rent richting de bal. Baniok verovert de bal door een tackle van achteren. Baniok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Baniok speelt de bal door. Duţă is nu in balbezit. Duţă passt de bal met de wreef. Delph is nu in balbezit. Delph draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Walker komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Marsh passt de bal met de wreef. Rajtuz probeert naar een medespeler te passen. King rent richting de bal. Baniok verovert de bal door een tackle van achteren. Baniok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gemelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cοle komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Marin met een snelle inworp. Rajtuz heeft problemen om de bal te vangen. Rajtuz geeft een hoge lob. Baniok springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Duţă de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Duţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - hammers1 11:0

77e minuut.
Walker rent richting de bal. Walker geeft een hoge lob. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniok schiet op doel. Roberts maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - hammers1 12:0

80e minuut.
Cottee met de inworp. Cοle rent richting de bal. Cοle passt de bal in één keer door. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniok draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Le Saux is nu in balbezit. Cοle onderschept slim de pass. Cοle speelt de bal door. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - hammers1 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golzen FC 21%, hammers1 79%.
Golzen FC - hammers1 13:0