Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spinwood Arsenal Rovers FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Waddle rent richting de bal. Ronaldo Jr onderschept slim de pass. Ronaldo Jr passt de bal in één keer door. Murphy rent richting de bal. Murphy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Waddle passt de bal met de wreef. Cantona is nu in balbezit. Cantona probeert naar een medespeler te passen. Daar is Longstaff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Longstaff geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Reed maakt een snoekduik en kopt de bal. McManaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Garner passt de bal met de wreef. Ward-Prowse rent richting de bal. Murphy verovert de bal door een tackle van achteren. Murphy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinwood - Arsenal Rovers FC 1:0

41e minuut.
Waddle is nu in balbezit. Waddle passt de bal met de wreef. Joshua probeert naar een medespeler te passen. Murphy rent richting de bal. Murphy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spinwood 66%, Arsenal Rovers FC 34%.
Spinwood - Arsenal Rovers FC 1:0

57e minuut.
Wallace is nu in balbezit. Longstaff bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wallace. Wallace krijgt een gele kaart. Longstaff wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Longstaff kan niet meer verder spelen. Kelly komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Klungelig pakt Ronaldo Jr de bal. Murphy rent richting de bal. Ronaldo Jr rent richting de bal. Murphy is nu in balbezit. Murphy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ford trapt de bal weg van het doel. Kelly kopt de bal weg. Joshua probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Heskey bereikt de bal nog maar net als eerste. Heskey geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham geeft de bal voor. Kelly is nu in balbezit. Kelly haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spinwood - Arsenal Rovers FC 1:1

81e minuut.
Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodgate verovert de bal door een tackle van achteren. Woodgate speelt de bal door. Murphy is nu in balbezit. Murphy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Marvel is nu in balbezit. Marvel geeft een hoge lob. Daar is Lloyd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murphy rent richting de bal. Murphy haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Spinwood - Arsenal Rovers FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spinwood 62%, Arsenal Rovers FC 38%.
Spinwood - Arsenal Rovers FC 2:1