Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Rovers FC Spinwood
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 21.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Marvel geeft de bal voor. Murphy probeert de bal met de borst te controleren. Smith tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Smith krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Ramsay geeft een hoge lob. Gordon rent richting de bal. Gordon met een sublieme pass. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Cantona speelt de bal door. Longstaff heeft problemen om de bal te vangen. Longstaff passt de bal zonder na te denken. Reed rent richting de bal. Reed draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Woodgate is nu in balbezit. Woodgate passt de bal zonder na te denken. Murphy rent richting de bal. Murphy haalt uit met een fantastische trap. Ford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Reed kopt de bal weg. Longstaff rent richting de bal. Woodgate onderschept slim de pass. Reed verovert de bal door een tackle van achteren. Reed schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Rovers FC - Spinwood 1:0

38e minuut.
Heskey met een sublieme pass. Daar is Reed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woodgate is nu in balbezit. Longstaff verovert de bal door een tackle van achteren. Longstaff schiet op doel. McManaman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Rovers FC 51%, Spinwood 49%.
Arsenal Rovers FC - Spinwood 1:0

49e minuut.
Garner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ronaldo Jr bereikt de bal nog maar net als eerste. Abraham legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ronaldo Jr is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ronaldo Jr neemt zijn aanloop.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ward-Prowse geeft een hoge lob. Inworp. Garner met de inworp. Ronaldo Jr bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo Jr schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Ronaldo Jr rent richting de bal. Gray onderschept slim de pass. Wallace verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo Jr is nu in balbezit. Ronaldo Jr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Holland onderschept slim de pass. Holland geeft een hoge lob. Daar is Thomson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murphy is nu in balbezit. Murphy schiet op doel. Ford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Rovers FC 65%, Spinwood 35%.
Arsenal Rovers FC - Spinwood 1:0