Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Diablo Golzen FC
442 Tactiek let`s go
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 33.3
matig Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Ronaldo Jr met een sublieme pass. Teivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Otręba zijn tegenspeler op de grond. Otręba krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Wise bereikt de bal nog maar net als eerste. Delph verovert de bal door een tackle van achteren. Delph met een sublieme pass. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Ronaldo Jr heeft problemen om de bal te vangen. Delph rent richting de bal. Duţă geeft een lange en hoge pass. Baniok krijgt zijn hoofd ertegen. McDonald werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - Golzen FC 0:1

10e minuut.
Wood speelt de bal door. Delph is nu in balbezit. Baniok rent richting de bal. Delph is nu in balbezit. Delph draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin speelt de bal door. Baniok is nu in balbezit. Baniok schiet op doel. Rossetto probeert de bal aan de voet te houden. McDonald kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - Golzen FC 0:2

21e minuut.
Wood speelt de bal door. Duţă rent richting de bal. Duţă passt de bal met de wreef. Baniok is nu in balbezit. Baniok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Ronaldo Jr met een sublieme pass. Duţă rent richting de bal. Duţă passt de bal zonder na te denken. Baniok is nu in balbezit. Baniok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Duggan geeft een hoge lob. Daar is Rajtuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajtuz passt de bal zonder na te denken. Daar is Baniok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniok schiet op doel. McDonald verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marin zal de hoekschop nemen. McDonald verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Wood speelt de bal door. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniok haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rossetto de bal onder controle te krijgen. McDonald probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - Golzen FC 0:3

39e minuut.
Best is nu in balbezit. Best geeft de bal voor. Daar is Rajtuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke draait met de bal, schiet en ... Harper verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Wood met een sublieme pass. Duţă is nu in balbezit. Duţă speelt de bal door. Baniok rent richting de bal. Baniok draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Duţă is nu in balbezit. Duţă passt de bal in één keer door. Baniok speelt de bal door. Marin heeft problemen om de bal te vangen. Marin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Diablo 66%, Golzen FC 34%.
AC Diablo - Golzen FC 0:3

46e minuut.
Best met een sublieme pass. Duggan is nu in balbezit. Duggan passt de bal in één keer door. Baniok is nu in balbezit. Baniok schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Wise geeft een hoge lob. Inworp. Rajtuz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marin is nu in balbezit. Marin geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - Golzen FC 0:4

58e minuut.
Wood bereikt de bal nog maar net als eerste. Wood passt de bal met de wreef. Duţă is nu in balbezit. Duţă schiet op doel. McDonald werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - Golzen FC 0:5

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ronaldo Jr met de inworp. Duţă met een sublieme pass. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Rajtuz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajtuz geeft een lange en hoge pass. Baniok is nu in balbezit. Baniok haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Wood is nu in balbezit. Wood speelt de bal door. Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Duţă haalt uit met een fantastische trap. McDonald probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Rajtuz de bal. Wood is nu in balbezit. Wood geeft een hoge lob. McDonald kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baniok rent richting de bal. Duţă is nu in balbezit. Duţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - Golzen FC 0:6

63e minuut.
Cottee komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Rajtuz met een snelle inworp. Wood rent richting de bal. Wood passt de bal met de wreef. Duţă rent richting de bal. Duţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - Golzen FC 0:7

67e minuut.
Wise is nu in balbezit. Wise passt de bal met de wreef. Jenkins is nu in balbezit. Baniok onderschept slim de pass. Baniok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Walker komt het veld opgelopen. McDonald trapt de bal weg. Marin kopt de bal weg. Baniok rent richting de bal. Baniok draait met de bal, schiet en ... McDonald werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - Golzen FC 0:8

69e minuut.
Wood is nu in balbezit. Wood geeft een hoge lob. Marin heeft problemen om de bal te vangen. Marin passt de bal in één keer door. Rajtuz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cοle komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Rossetto geeft een hoge lob. Cοle kopt de bal weg. Wood rent richting de bal. Klungelig pakt Baniok de bal. Baniok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cottee met een snelle inworp. Duţă probeert naar een medespeler te passen. Baniok is nu in balbezit. Baniok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Duţă is nu in balbezit. Duţă probeert naar een medespeler te passen. Baniok heeft problemen om de bal te vangen. Baniok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - Golzen FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Diablo 72%, Golzen FC 28%.
AC Diablo - Golzen FC 0:9