Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Mighty Stealth Boma DDB
day_1 Tactiek 541
65% Balbezit 35%
15% Spel op eigen helft 85%
60 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 22.9
outstanding Schieten weak
good Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Statu heeft problemen om de bal te vangen. Sinclair is nu in balbezit. Gevrek rent richting de bal. Gevrek draait met de bal, schiet en ... Urzanqui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - DDB 1:0

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Labathakis de bal onder controle te krijgen. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu passt de bal zonder na te denken. Gevrek rent richting de bal. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Pohůdek probeert naar een medespeler te passen. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu passt de bal met de wreef. Gevrek rent richting de bal. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - DDB 2:0

5e minuut.
Klungelig pakt Morán de bal. Morán geeft de bal voor. Gevrek is nu in balbezit. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Türkoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pohůdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohůdek passt de bal zonder na te denken. Türkoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

8e minuut.
Szwed geeft de bal voor. Inworp. Pohůdek met de inworp. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Türkoğlu passt de bal met de wreef. Aliprandi rent richting de bal. Aliprandi passt de bal in één keer door. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Urzanqui trapt de bal weg. Morán kopt de bal weg. Pohůdek heeft problemen om de bal te vangen. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Aliprandi rent richting de bal. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek passt de bal in één keer door. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Hernandez heeft problemen om de bal te vangen. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair passt de bal met de wreef. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Donarelli de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Türkoğlu geeft een hoge lob. Aliprandi probeert naar een medespeler te passen. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sinclair, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinclair schiet op doel. Urzanqui bokst de bal weg. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu schiet op doel. Urzanqui bokst de bal weg.

18e minuut.
Klungelig pakt Szwed de bal. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu passt de bal zonder na te denken. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek schiet op doel. Urzanqui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Türkoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Urzanqui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Nărăvaş geeft de bal voor. Sinclair is nu in balbezit. Gevrek rent richting de bal. Gevrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - DDB 3:0

23e minuut.
Gevrek rent richting de bal. Gevrek geeft een lange en hoge pass. Sinclair rent richting de bal. Sinclair schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - DDB 4:0

24e minuut.
Dell`Ernia met een sublieme pass. Morán heeft problemen om de bal te vangen. Morán passt de bal zonder na te denken. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap. Urzanqui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Szwed bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek verovert de bal door een tackle van achteren. Gevrek speelt de bal door. Sinclair rent richting de bal. Sinclair schiet op doel. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Szwed geeft de bal voor. Inworp. Türkoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Sinclair met een sublieme pass. Gevrek is nu in balbezit. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ... Szwed probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Statu neemt de hoekschop. Gevrek krijgt zijn hoofd ertegen. Urzanqui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pohůdek probeert naar een medespeler te passen. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu passt de bal in één keer door. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - DDB 5:0

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Türkoğlu met een snelle inworp. Gevrek rent richting de bal. Gevrek draait met de bal, schiet en ... Urzanqui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - DDB 6:0

39e minuut.
Aliprandi is nu in balbezit. Aliprandi passt de bal in één keer door. Hariton geeft een hoge lob. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek draait met de bal, schiet en ... Urzanqui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - DDB 7:0

43e minuut.
Gabriel geeft een hoge lob. Inworp. Statu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sinclair rent richting de bal. Sinclair schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sinclair is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Statu met een snelle inworp. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair draait met de bal, schiet en ... Urzanqui bokst de bal weg. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair schiet op doel. Urzanqui maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Donarelli verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - DDB 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Mighty Stealth Boma 16%, DDB 84%.
The Mighty Stealth Boma - DDB 8:0

46e minuut.
Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu passt de bal met de wreef. Daar is Gevrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gevrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - DDB 9:0

48e minuut.
Gevrek draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Busto de bal. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap. Urzanqui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - DDB 10:0

50e minuut.
Klungelig pakt Sinclair de bal. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu met een sublieme pass. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - DDB 11:0

53e minuut.
Tasak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohůdek onderschept slim de pass. Pohůdek met een sublieme pass. Daar is Gevrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gevrek rent richting de bal. Szwed bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek onderschept slim de pass. Gevrek haalt uit met een fantastische trap. Urzanqui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - DDB 12:0

59e minuut.
Aliprandi is nu in balbezit. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek rent richting de bal. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - DDB 13:0

61e minuut.
Gevrek is nu in balbezit. Gevrek passt de bal in één keer door. Busto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Türkoğlu de bal. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Aliprandi probeert naar een medespeler te passen. Gabriel onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Statu zal de hoekschop nemen. Gevrek krijgt zijn hoofd ertegen. Urzanqui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - DDB 14:0

67e minuut.
Aliprandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliprandi speelt de bal door. Klungelig pakt Gevrek de bal. Gevrek haalt uit met een fantastische trap. Urzanqui maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Aliprandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliprandi speelt de bal door. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - DDB 15:0

69e minuut.
Szwed geeft de bal voor. Inworp. Türkoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gevrek rent richting de bal. Gevrek schiet op doel. Urzanqui bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sinclair rent richting de bal. Sinclair schiet op doel. Urzanqui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - DDB 16:0

71e minuut.
Daar is Türkoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türkoğlu met een sublieme pass. Gevrek rent richting de bal. Gevrek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Donarelli de bal onder controle te krijgen. Urzanqui bokst de bal weg. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - DDB 17:0

74e minuut.
Sinclair is nu in balbezit. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair draait met de bal, schiet en ... Donarelli probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Zdyb probeert naar een medespeler te passen. Statu probeert naar een medespeler te passen. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek schiet op doel. Urzanqui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - DDB 18:0

81e minuut.
Szwed is nu in balbezit. Szwed met een sublieme pass. Klungelig pakt Donarelli de bal. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu geeft een hoge lob. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek schiet op doel. Urzanqui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - DDB 19:0

86e minuut.
Gabriel geeft een lange en hoge pass. Sinclair rent richting de bal. Sinclair passt de bal in één keer door. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Sinclair rent richting de bal. Statu is nu in balbezit. Statu geeft een lange en hoge pass. Türkoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Mighty Stealth Boma 14%, DDB 86%.
The Mighty Stealth Boma - DDB 19:0
DDB