Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
McLaren Is Fröhlich Spinwood
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 22.5
unsatisfactory Schieten poor
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Taylor geeft de bal voor. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wallace krijgt een gele kaart. Silva raakt geblesseerd tijdens het duel. McManaman met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Mings de bal. Silva rent richting de bal. Silva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mings rent richting de bal. Mings geeft een hoge lob. Morrison heeft problemen om de bal te vangen. Murphy is nu in balbezit. Murphy haalt uit met een fantastische trap. Grant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Ronaldo Jr is nu in balbezit. Taylor onderschept slim de pass. Taylor geeft de bal voor. Silva rent richting de bal. Silva draait met de bal, schiet en ... McManaman bokst de bal weg.

34e minuut.
Garner kopt de bal weg. Merson heeft problemen om de bal te vangen. Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy haalt uit met een fantastische trap. Grant maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
McLaren Is Fröhlich - Spinwood 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: McLaren Is Fröhlich 57%, Spinwood 43%.
McLaren Is Fröhlich - Spinwood 0:1

52e minuut.
Garner met een snelle inworp. Woodgate met een sublieme pass. Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy draait met de bal, schiet en ... Grant maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
McLaren Is Fröhlich - Spinwood 0:2

56e minuut.
Palmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mount bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmer speelt de bal door. Silva is nu in balbezit. Silva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ronaldo Jr passt de bal met de wreef. Reed rent richting de bal. Woodgate verovert de bal door een tackle van achteren. Woodgate geeft een hoge lob. Grant maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
McLaren Is Fröhlich - Spinwood 0:3

74e minuut.
Woodgate rent richting de bal. Taylor onderschept slim de pass. Woodgate onderschept slim de pass. Ronaldo Jr is nu in balbezit. Ronaldo Jr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: McLaren Is Fröhlich 55%, Spinwood 45%.
McLaren Is Fröhlich - Spinwood 0:3