Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Rovers FC The Mighty Stealth Boma
Normal Tactiek day_1
29% Balbezit 71%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 55
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 49.6
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Statu met de inworp. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair passt de bal zonder na te denken. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek draait met de bal, schiet en ... Ford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Rovers FC - The Mighty Stealth Boma 0:1

6e minuut.
Ford trapt de bal weg van het doel. Türkoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Türkoğlu passt de bal in één keer door. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Statu kopt de bal weg. Daar is Gray, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordon rent richting de bal. Sinclair onderschept slim de pass. Sinclair haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gevrek met een sublieme pass. Türkoğlu rent richting de bal. Lloyd rent richting de bal. Türkoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Türkoğlu schiet op doel. Ford probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Daar is Sinclair, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek probeert naar een medespeler te passen. Türkoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Türkoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sinclair is nu in balbezit. Sinclair passt de bal met de wreef. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap. Ford probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Rovers FC - The Mighty Stealth Boma 0:2

15e minuut.
Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek onderschept slim de pass. Klungelig pakt Sinclair de bal. Sinclair schiet op doel. Na een snelle pass probeert Smith de bal onder controle te krijgen. Ford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Rovers FC - The Mighty Stealth Boma 0:3

16e minuut.
Klungelig pakt Longstaff de bal. Gevrek onderschept slim de pass. Gevrek heeft problemen om de bal te vangen. Gevrek schiet op doel. Ford probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Gordon is nu in balbezit. Sinclair verovert de bal door een tackle van achteren. Sinclair met een sublieme pass. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Rovers FC - The Mighty Stealth Boma 0:4

23e minuut.
Pohůdek rent richting de bal. Pohůdek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Türkoğlu de bal. Türkoğlu schiet op doel. Ford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Rovers FC - The Mighty Stealth Boma 0:5

24e minuut.
Reed rent richting de bal. Gevrek verovert de bal door een tackle van achteren. Gevrek passt de bal met de wreef. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair haalt uit met een fantastische trap. Ford bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Rovers FC - The Mighty Stealth Boma 0:6

30e minuut.
Statu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gray rent richting de bal. Sinclair onderschept slim de pass. Sinclair haalt uit met een fantastische trap. Ford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Rovers FC - The Mighty Stealth Boma 0:7

34e minuut.
Inworp. Türkoğlu met de inworp. Lloyd rent richting de bal. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair schiet op doel. Ford bokst de bal weg. Smith probeert naar een medespeler te passen. Longstaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliprandi begaat een overtreding. Aliprandi krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair rent richting de bal. Sinclair passt de bal in één keer door. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Rovers FC - The Mighty Stealth Boma 0:8

40e minuut.
Nărăvaş probeert naar een medespeler te passen. Zdyb probeert naar een medespeler te passen. Statu probeert naar een medespeler te passen. Sinclair probeert de bal met de borst te controleren. Sinclair draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Aliprandi is nu in balbezit. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Rovers FC - The Mighty Stealth Boma 0:9

44e minuut.
Statu speelt de bal door. Abraham is nu in balbezit. Aliprandi verovert de bal door een tackle van achteren. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Rovers FC 83%, The Mighty Stealth Boma 17%.
Arsenal Rovers FC - The Mighty Stealth Boma 0:9

47e minuut.
Gevrek draait met de bal, schiet en ... Ward-Prowse probeert de bal aan de voet te houden. Abraham kopt de bal weg. Pohůdek heeft problemen om de bal te vangen. Pohůdek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek probeert naar een medespeler te passen. Sinclair rent richting de bal. Sinclair schiet op doel. Ford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Rovers FC - The Mighty Stealth Boma 0:10

52e minuut.
Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu passt de bal met de wreef. Gevrek rent richting de bal. Gevrek draait met de bal, schiet en ... Ford probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Rovers FC - The Mighty Stealth Boma 0:11

53e minuut.
Pohůdek speelt de bal door. Hariton rent richting de bal. Hariton probeert naar een medespeler te passen. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Abraham geeft een hoge lob. Hariton rent richting de bal. Hariton passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sinclair de bal. Sinclair draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Rovers FC - The Mighty Stealth Boma 0:12

57e minuut.
Gevrek rent richting de bal. Gevrek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sinclair de bal. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Reed raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kelly komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Klungelig pakt Sinclair de bal. Sinclair passt de bal zonder na te denken. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek draait met de bal, schiet en ... Ford probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Ward-Prowse kopt de bal weg. Aliprandi kan de bal niet met de borst controleren. Sinclair rent richting de bal. Sinclair schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Statu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Statu geeft een hoge lob. Aliprandi met een sublieme pass. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Rovers FC - The Mighty Stealth Boma 0:13

65e minuut.
Sinclair controleert de bal met de borst. Sinclair speelt de bal door. Aliprandi speelt de bal door. Klungelig pakt Gevrek de bal. Gevrek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sinclair heeft problemen om de bal te vangen. Sinclair probeert naar een medespeler te passen. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ward-Prowse de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pohůdek heeft problemen om de bal te vangen. Pohůdek passt de bal met de wreef. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair draait met de bal, schiet en ... Ford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Rovers FC - The Mighty Stealth Boma 0:14

75e minuut.
Hariton speelt de bal door. Nărăvaş heeft problemen om de bal te vangen. Hariton met een sublieme pass. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ... Ford bokst de bal weg. Smith kopt de bal weg. Statu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sinclair rent richting de bal. Sinclair schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair schiet op doel. Smith probeert naar een medespeler te passen. Daar is Statu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Statu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Statu probeert de bal aan de voet te houden. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair passt de bal in één keer door. Gevrek rent richting de bal. Gevrek schiet op doel. De bal raakt de paal. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu schiet op doel. Ford probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Rovers FC - The Mighty Stealth Boma 0:15

82e minuut.
Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu rent richting de bal. Statu met een sublieme pass. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Russell bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell geeft de bal voor. Gordon kopt de bal weg. Klungelig pakt Gevrek de bal. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ford trapt de bal weg van het doel. Sinclair kopt de bal weg. Gevrek is nu in balbezit. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Sinclair geeft de bal voor. Aliprandi rent richting de bal. Aliprandi speelt de bal door. Gevrek heeft problemen om de bal te vangen. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Rovers FC 78%, The Mighty Stealth Boma 22%.
Arsenal Rovers FC - The Mighty Stealth Boma 0:15