Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Mighty Stealth Boma Arsenal Rovers FC
day_1 Tactiek Normal
68% Balbezit 32%
20% Spel op eigen helft 80%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 20.3
formidabel Schieten zwak
goed Passen zwak
matig Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Aliprandi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Statu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu verovert de bal door een tackle van achteren. Statu schiet op doel. Ford bokst de bal weg.

13e minuut.
Gordon geeft de bal voor. Inworp. Statu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Aliprandi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Gevrek de bal. Gevrek passt de bal met de wreef. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Statu rent richting de bal. Statu speelt de bal door. Smith rent richting de bal. Gevrek onderschept slim de pass. Gevrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - Arsenal Rovers FC 1:0

19e minuut.
Gevrek passt de bal zonder na te denken. Longstaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Longstaff probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gevrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gevrek draait met de bal, schiet en ... Paal!

21e minuut.
Türkoğlu rent richting de bal. Ward-Prowse rent richting de bal. Türkoğlu onderschept slim de pass. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ... Smith probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Türkoğlu zal de hoekschop nemen. Statu rent richting de bal. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair haalt uit met een fantastische trap. Ford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ward-Prowse heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - Arsenal Rovers FC 2:0

23e minuut.
Klungelig pakt Gevrek de bal. Abraham rent richting de bal. Gevrek verovert de bal door een tackle van achteren. Gevrek haalt uit met een fantastische trap. Ford probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

24e minuut.
Sinclair is nu in balbezit. Sinclair passt de bal in één keer door. Gevrek rent richting de bal. Gevrek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Gray rent richting de bal. Sinclair verovert de bal door een tackle van achteren. Gevrek rent richting de bal. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap. Ford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek haalt uit met een fantastische trap. Ford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - Arsenal Rovers FC 3:0

30e minuut.
Pohůdek passt de bal in één keer door. Aliprandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliprandi passt de bal zonder na te denken. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - Arsenal Rovers FC 4:0

32e minuut.
Türkoğlu passt de bal in één keer door. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek haalt uit met een fantastische trap. Smith probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Lloyd kopt de bal weg. Aliprandi heeft problemen om de bal te vangen. Aliprandi probeert naar een medespeler te passen. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek schiet op doel. Ford bokst de bal weg.

34e minuut.
Aliprandi rent richting de bal. Aliprandi passt de bal zonder na te denken. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair schiet op doel. Ford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - Arsenal Rovers FC 5:0

36e minuut.
Pohůdek probeert naar een medespeler te passen. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu passt de bal zonder na te denken. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Sinclair onderschept slim de pass. Gevrek rent richting de bal. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair haalt uit met een fantastische trap. Ford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ward-Prowse trapt de bal weg. Gevrek kopt de bal weg. Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair verovert de bal door een tackle van achteren. Sinclair draait met de bal, schiet en ... Ford probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gevrek heeft problemen om de bal te vangen. Sinclair rent richting de bal. Sinclair schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Türkoğlu de bal. Türkoğlu schiet op doel. Ward-Prowse probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - Arsenal Rovers FC 6:0

39e minuut.
Longstaff speelt de bal door. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek onderschept slim de pass. Gevrek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Mighty Stealth Boma 19%, Arsenal Rovers FC 81%.
The Mighty Stealth Boma - Arsenal Rovers FC 6:0

46e minuut.
Longstaff met een sublieme pass. Klungelig pakt Reed de bal. Gevrek verovert de bal door een tackle van achteren. Gevrek schiet op doel. Ford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Pohůdek is nu in balbezit. Pohůdek passt de bal met de wreef. Aliprandi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gevrek de bal. Gevrek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - Arsenal Rovers FC 7:0

56e minuut.
Gray zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gordon rent richting de bal. Gordon geeft een hoge lob. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair draait met de bal, schiet en ... Ford bokst de bal weg. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gevrek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - Arsenal Rovers FC 8:0

60e minuut.
Aliprandi probeert naar een medespeler te passen. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu passt de bal met de wreef. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Türkoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pohůdek is nu in balbezit. Pohůdek geeft de bal voor. Sinclair rent richting de bal. Sinclair haalt uit met een fantastische trap. Ford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - Arsenal Rovers FC 9:0

63e minuut.
Aliprandi speelt de bal door. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu passt de bal in één keer door. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek draait met de bal, schiet en ... Ford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair passt de bal zonder na te denken. Gevrek rent richting de bal. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cantona kopt de bal weg. Sinclair is nu in balbezit. Aliprandi met een sublieme pass. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Russell onderschept slim de pass. Russell geeft de bal voor. Gevrek kopt de bal weg. Daar is Türkoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap. Ford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu schiet op doel. Ford probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Longstaff kopt de bal weg. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray is nu in balbezit. Sinclair verovert de bal door een tackle van achteren. Sinclair schiet op doel. Ford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu schiet op doel. Paal!

80e minuut.
Abraham is nu in balbezit. Aliprandi verovert de bal door een tackle van achteren. Aliprandi probeert naar een medespeler te passen. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Smith geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Statu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sinclair rent richting de bal. Sinclair schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - Arsenal Rovers FC 10:0

85e minuut.
Lloyd geeft een hoge lob. Inworp. Türkoğlu met een snelle inworp. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek schiet op doel. Ford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - Arsenal Rovers FC 11:0

86e minuut.
Longstaff passt de bal in één keer door. Daar is Lloyd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lloyd probeert naar een medespeler te passen. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - Arsenal Rovers FC 12:0

88e minuut.
Sinclair verovert de bal door een tackle van achteren. Sinclair met een sublieme pass. Pohůdek speelt de bal door. Gevrek heeft problemen om de bal te vangen. Gevrek haalt uit met een fantastische trap. Ford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Mighty Stealth Boma 21%, Arsenal Rovers FC 79%.
The Mighty Stealth Boma - Arsenal Rovers FC 12:0