Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
McLaren Is Fröhlich Golzen FC
Normal Tactiek let`s go
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 34.7
slecht Schieten goed
hopeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. McManaman onderschept slim de pass. Bayly is nu in balbezit. Marin rent richting de bal. Marin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
McLaren Is Fröhlich - Golzen FC 0:1

11e minuut.
Shakespeare geeft de bal voor. Baniok met een sublieme pass. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Morrison de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Baniok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniok geeft een lange en hoge pass. Wood bereikt de bal nog maar net als eerste. Wood schiet op doel. Marin probeert de bal aan de voet te houden. Grant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Duţă is nu in balbezit. Duţă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Morrison de bal. Marin rent richting de bal. Marin haalt uit met een fantastische trap. Grant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Merson is nu in balbezit. Merson geeft een hoge lob. Palmer heeft problemen om de bal te vangen. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bayly kopt de bal weg. Wood is nu in balbezit. Delph met een sublieme pass. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
McLaren Is Fröhlich - Golzen FC 0:2

22e minuut.
Mount heeft problemen om de bal te vangen. Rajtuz is nu in balbezit. Rajtuz passt de bal in één keer door. Marin is nu in balbezit. Marin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Teivas geeft een lange en hoge pass. Daar is Merson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniok rent richting de bal. Baniok haalt uit met een fantastische trap. Grant probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
McLaren Is Fröhlich - Golzen FC 0:3

32e minuut.
Bayly controleert de bal met de borst. Mount is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bayly. Mount roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mount kan niet meer verder spelen. Mount komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Wood rent richting de bal. Delph is nu in balbezit. Delph passt de bal in één keer door. Baniok rent richting de bal. Baniok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Merson trapt de bal weg. Bayly is nu in balbezit. Bayly passt de bal met de wreef. Marin rent richting de bal. Marin draait met de bal, schiet en ... Grant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baniok rent richting de bal. Baniok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bayly passt de bal met de wreef. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Marin de bal. Marin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Wood is nu in balbezit. Wood passt de bal met de wreef. Delph is nu in balbezit. Delph geeft een lange en hoge pass. Baniok rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: McLaren Is Fröhlich 90%, Golzen FC 10%.
McLaren Is Fröhlich - Golzen FC 0:3

52e minuut.
Rajtuz geeft een lange en hoge pass. Morrison kopt de bal weg. Taylor is nu in balbezit. Baniok verovert de bal door een tackle van achteren. Baniok haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Inworp. Forycki komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Morrison verovert de bal door een tackle van achteren. Bayly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayly passt de bal zonder na te denken. Marin rent richting de bal. Marin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
McLaren Is Fröhlich - Golzen FC 0:4

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sharpe komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cottee komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Duţă verovert de bal door een tackle van achteren. Duţă geeft een hoge lob. Daar is Sharpe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Baniok neemt de hoekschop. Farah probeert de bal met de borst te controleren. McManaman rent richting de bal. Forycki verovert de bal door een tackle van achteren. Forycki geeft de bal voor. Grant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sharpe springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
McLaren Is Fröhlich - Golzen FC 0:5

82e minuut.
Cottee kopt de bal weg. Delph is nu in balbezit. Delph passt de bal met de wreef. Sharpe is nu in balbezit. Sharpe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
McLaren Is Fröhlich - Golzen FC 0:6

86e minuut.
Forycki probeert naar een medespeler te passen. Sharpe rent richting de bal. Sharpe passt de bal zonder na te denken. Baniok is nu in balbezit. Baniok haalt uit met een fantastische trap. Grant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
McLaren Is Fröhlich - Golzen FC 0:7

88e minuut.
Duţă speelt de bal door. Reed rent richting de bal. Sharpe is nu in balbezit. Bayly is nu in balbezit. Bayly schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: McLaren Is Fröhlich 83%, Golzen FC 17%.
McLaren Is Fröhlich - Golzen FC 0:7