Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golzen FC McLaren Is Fröhlich
let`s go Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 18.8
good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Silva is nu in balbezit. Marsh is nu in balbezit. Marsh probeert naar een medespeler te passen. Baniok is nu in balbezit. Baniok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - McLaren Is Fröhlich 1:0

3e minuut.
Ronaldo Jr heeft problemen om de bal te vangen. Ronaldo Jr geeft de bal voor. Klungelig pakt Merson de bal. Baniok rent richting de bal. Baniok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Na een snelle pass probeert Marin de bal onder controle te krijgen. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin heeft problemen om de bal te vangen. Baniok rent richting de bal. Baniok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ronaldo Jr kopt de bal weg. Duţă is nu in balbezit. Duţă probeert naar een medespeler te passen. Baniok is nu in balbezit. Baniok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ronaldo Jr met de inworp. Duţă geeft de bal voor. Marsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniok rent richting de bal. Baniok schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Teivas geeft de bal voor. Klungelig pakt Baniok de bal. Morrison met een sublieme pass. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin haalt uit met een fantastische trap. Grant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Marsh rent richting de bal. Marsh passt de bal in één keer door. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Merson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marsh met een snel genomen vrije trap. Daar is Duţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duţă passt de bal in één keer door. Baniok is nu in balbezit. Baniok schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Inworp. Rajtuz met een snelle inworp. Marin is nu in balbezit. Marin geeft de bal voor. Duţă springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Farah passt de bal met de wreef. Marin probeert naar een medespeler te passen. Duţă met een sublieme pass. Baniok is nu in balbezit. Baniok schiet op doel. Grant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Farah bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajtuz geeft een lange en hoge pass. Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Duţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - McLaren Is Fröhlich 2:0

45e minuut.
Cresswell is nu in balbezit. Duţă is nu in balbezit. Duţă probeert naar een medespeler te passen. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniok draait met de bal, schiet en ... Grant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - McLaren Is Fröhlich 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golzen FC 23%, McLaren Is Fröhlich 77%.
Golzen FC - McLaren Is Fröhlich 3:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rajtuz met een snelle inworp. Marin heeft problemen om de bal te vangen. Marin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Morrison de bal. Paal! Baniok is nu in balbezit. Baniok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - McLaren Is Fröhlich 4:0

60e minuut.
Delph verovert de bal door een tackle van achteren. Delph probeert naar een medespeler te passen. Duţă rent richting de bal. Baniok rent richting de bal. Baniok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - McLaren Is Fröhlich 5:0

63e minuut.
Doeltrap. Cottee komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Delph kopt de bal weg. Duţă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baniok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniok haalt uit met een fantastische trap. Grant maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - McLaren Is Fröhlich 6:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walker komt het veld opgelopen.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cοle komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Daar is Marsh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin geeft een lange en hoge pass. Duţă is nu in balbezit. Duţă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Rajtuz is nu in balbezit. Rajtuz geeft een hoge lob. Cresswell bereikt de bal nog maar net als eerste. Cοle bereikt de bal nog maar net als eerste. Cοle draait met de bal, schiet en ... Grant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Baniok krijgt zijn hoofd ertegen. Grant maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - McLaren Is Fröhlich 7:0

79e minuut.
Farah rent richting de bal. Rajtuz verovert de bal door een tackle van achteren. Rajtuz speelt de bal door. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Cottee raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

87e minuut.
Marsh raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

90e minuut.
Cοle is nu in balbezit. Taylor rent richting de bal. Cοle onderschept slim de pass. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golzen FC 17%, McLaren Is Fröhlich 83%.
Golzen FC - McLaren Is Fröhlich 7:0