Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Diablo Spinwood
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 21.6
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Jenkins geeft een lange en hoge pass. Ward-Prowse met een sublieme pass. Woodgate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ward-Prowse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward-Prowse geeft een lange en hoge pass. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner geeft een lange en hoge pass. Murphy springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Wallace speelt de bal door. Wise is nu in balbezit. Ronaldo Jr maakt een afschuwelijke overtreding. Ronaldo Jr krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best draait met de bal, schiet en ... Otręba is nu in balbezit. Otręba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - Spinwood 1:0

18e minuut.
Garner verovert de bal door een tackle van achteren. Ward-Prowse rent richting de bal. Garner onderschept slim de pass. Garner geeft de bal voor. Murphy heeft problemen om de bal te vangen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Diablo - Spinwood 1:1

28e minuut.
Ramsay geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Best met een snelle inworp. Duggan kan de bal niet met de borst controleren. Best geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Diablo 50%, Spinwood 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Diablo - Spinwood 1:1

48e minuut.
Grealish is nu in balbezit. Grealish speelt de bal door. Clarke met een sublieme pass. Otręba rent richting de bal. Otręba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Ward-Prowse bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward-Prowse geeft een hoge lob. Murphy rent richting de bal. Murphy haalt uit met een fantastische trap. McDonald probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - Spinwood 1:2

53e minuut.
Holland verovert de bal door een tackle van achteren. Wise bereikt de bal nog maar net als eerste. Holland verovert de bal door een tackle van achteren. Ronaldo Jr rent richting de bal. Ronaldo Jr geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Wallace rent richting de bal. Wallace passt de bal in één keer door. Murphy bereikt de bal nog maar net als eerste. Murphy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - Spinwood 1:3

74e minuut.
Joshua rent richting de bal. Otręba onderschept slim de pass. Otręba passt de bal met de wreef. Clarke rent richting de bal. Clarke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Diablo 42%, Spinwood 58%.
AC Diablo - Spinwood 1:3