Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Watersheddings DDB
Normal Tactiek 541
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 25.4
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Tasak is nu in balbezit. Tasak passt de bal met de wreef. Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Dell`Ernia verovert de bal door een tackle van achteren. Dell`Ernia schiet op doel. Sharpe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Watkins geeft een hoge lob. Labathakis kopt de bal weg. Daar is Smιth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morán rent richting de bal. Morán schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - DDB 0:1

13e minuut.
Hurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Busto verovert de bal door een tackle van achteren. Busto passt de bal in één keer door. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dell`Ernia is nu in balbezit. Dell`Ernia draait met de bal, schiet en ... Paal!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tasak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morán geeft de bal voor. Daar is Jańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jańczyk geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Watkins trapt de bal weg. Ѕancho kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Busto met een snelle inworp. Tasak geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Labathakis geeft een hoge lob. Dell`Ernia bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán haalt uit met een fantastische trap. Sharpe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - DDB 0:2

22e minuut.
Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Justin rent richting de bal. Justin passt de bal met de wreef. Dell`Ernia is nu in balbezit. Dell`Ernia schiet op doel. Paal!

28e minuut.
Daar is Morán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morán geeft een hoge lob. Dell`Ernia is nu in balbezit. Dell`Ernia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - DDB 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watersheddings 66%, DDB 34%.
Watersheddings - DDB 0:3

46e minuut.
Donarelli probeert naar een medespeler te passen. Tasak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Justin. Tasak raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

65e minuut.
Hernandez geeft een hoge lob. Tasak rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ѕancho ... Strafschop! Ѕancho krijgt een gele kaart. Tasak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Labathakis legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Sharpe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - DDB 0:4

67e minuut.
Morán passt de bal met de wreef. Justin bereikt de bal nog maar net als eerste. Justin passt de bal zonder na te denken. Mills bereikt de bal nog maar net als eerste. Mills haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Smιth heeft problemen om de bal te vangen. Dell`Ernia bereikt de bal nog maar net als eerste. Smιth is nu in balbezit. Dell`Ernia onderschept slim de pass. Dell`Ernia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watersheddings 51%, DDB 49%.
Watersheddings - DDB 0:4
DDB