Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golzen FC Arsenal Rovers FC
let`s go Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
35.9 gemiddelde waardering 20.6
adequate Schieten weak
adequate Passen weak
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Klungelig pakt Smith de bal. Wood rent richting de bal. Wood probeert naar een medespeler te passen. Marin heeft problemen om de bal te vangen. Marin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Walker speelt de bal door. Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Duţă speelt de bal door. Marin rent richting de bal. Marin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - Arsenal Rovers FC 1:0

17e minuut.
Gray probeert de bal aan de voet te houden. Delph rent richting de bal. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ... Ford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - Arsenal Rovers FC 2:0

19e minuut.
Longstaff passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kelly de bal. Delph onderschept slim de pass. Longstaff bereikt de bal nog maar net als eerste. Longstaff haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Gray passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wood de bal. Wood passt de bal in één keer door. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kelly stond buitenspel. Bayly maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ... Ford probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - Arsenal Rovers FC 3:0

24e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Walker zal de hoekschop nemen. Baniok met een sublieme pass. Delph bereikt de bal nog maar net als eerste. Delph passt de bal zonder na te denken. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - Arsenal Rovers FC 4:0

27e minuut.
Gordon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wood met een snelle inworp. Duţă rent richting de bal. Duţă geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Delph rent richting de bal. Delph passt de bal zonder na te denken. Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Duţă geeft een lange en hoge pass. Baniok kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marin is nu in balbezit. Marin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - Arsenal Rovers FC 5:0

32e minuut.
Ward-Prowse is nu in balbezit. Marin onderschept slim de pass. Marin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wood de bal. Wood draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Delph is nu in balbezit. Delph geeft een lange en hoge pass. Ward-Prowse is nu in balbezit. Baniok onderschept slim de pass. Baniok geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wood rent richting de bal. Wood schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - Arsenal Rovers FC 6:0

43e minuut.
Gray bereikt de bal nog maar net als eerste. Delph verovert de bal door een tackle van achteren. Delph probeert naar een medespeler te passen. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - Arsenal Rovers FC 7:0

45e minuut.
Wood onderschept slim de pass. Wood geeft een hoge lob. Delph bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin rent richting de bal. Marin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golzen FC 28%, Arsenal Rovers FC 72%.
Golzen FC - Arsenal Rovers FC 7:0

46e minuut.
Longstaff met een sublieme pass. Klungelig pakt Kelly de bal. Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Marin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Delph met een sublieme pass. Marin is nu in balbezit. Gordon tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gordon krijgt een gele kaart. Marin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Delph wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lloyd rent richting de bal. Bayly onderschept slim de pass. Bayly speelt de bal door. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ford met een harde bal richting middenveld. Delph bereikt de bal nog maar net als eerste. Delph passt de bal zonder na te denken. Marin is nu in balbezit. Marin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Delph bereikt de bal nog maar net als eerste. Delph met een sublieme pass. Baniok rent richting de bal. Baniok schiet op doel. Ford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - Arsenal Rovers FC 8:0

79e minuut.
Wood met een sublieme pass. Lloyd is nu in balbezit. Bayly verovert de bal door een tackle van achteren. Baniok rent richting de bal. Baniok geeft een lange en hoge pass. Ford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Heskey is nu in balbezit. Walker verovert de bal door een tackle van achteren. Walker probeert naar een medespeler te passen. Bayly heeft problemen om de bal te vangen. Bayly geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Klungelig pakt Wood de bal. Wood speelt de bal door. Marin is nu in balbezit. Bayly rent richting de bal. Bayly draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golzen FC 27%, Arsenal Rovers FC 73%.
Golzen FC - Arsenal Rovers FC 8:0