Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Rovers FC Golzen FC
Normal Tactiek let`s go
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 27
6 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 31.4
weak Schieten average
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


5e minuut.
Teivas rent richting de bal. Delph geeft een hoge lob. Daar is Ward-Prowse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marin is nu in balbezit. Marin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Baniok is nu in balbezit. Baniok geeft een hoge lob. Duţă rent richting de bal. Duţă schiet op doel. Ford maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Rovers FC - Golzen FC 0:1

14e minuut.
Abraham rent richting de bal. Delph onderschept slim de pass. Delph passt de bal zonder na te denken. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gordon passt de bal zonder na te denken. Cantona is nu in balbezit. Wood begaat een overtreding. Wood krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Duţă geeft de bal voor. Klungelig pakt Baniok de bal. Baniok geeft een lange en hoge pass. Duţă rent richting de bal. Duţă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Rovers FC - Golzen FC 0:2

26e minuut.
Longstaff geeft een lange en hoge pass. Reed controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Shakespeare neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Marin de bal. Marin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Buitenspel voor Reed. Goede buitenspelval van de verdediging. Delph maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Smith probeert naar een medespeler te passen. Baniok is nu in balbezit. Baniok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Marin is nu in balbezit. Ward-Prowse onderschept slim de pass. Marsh verovert de bal door een tackle van achteren. Marin is nu in balbezit. Marin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Ward-Prowse de bal. Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Duţă geeft een lange en hoge pass. Baniok rent richting de bal. Baniok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Rovers FC 71%, Golzen FC 29%.
Arsenal Rovers FC - Golzen FC 0:2

50e minuut.
Delph geeft de bal voor. Daar is Lloyd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duţă probeert naar een medespeler te passen. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Duţă is nu in balbezit. Duţă geeft de bal voor. Daar is Smith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Rovers FC - Golzen FC 0:3

54e minuut.
Heskey kopt de bal weg. Daar is Marsh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reed begaat een overtreding. Reed krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Cottee heeft problemen om de bal te vangen. Cottee geeft een hoge lob. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniok draait met de bal, schiet en ... Ford maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Inworp. Walker komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Duţă rent richting de bal. Duţă passt de bal zonder na te denken. Marin rent richting de bal. Marin schiet op doel. Ford maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Gordon geeft de bal voor. Cottee kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Duţă rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lloyd. Duţă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duţă met een snel genomen vrije trap. Baniok probeert naar een medespeler te passen. Marsh speelt de bal door. Daar is Marin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ronaldo Jr komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Duţă passt de bal zonder na te denken. Marsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Smith, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marin rent richting de bal. Marin schiet op doel. Ford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gray begaat een overtreding. Marin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferdinand komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Baniok kopt de bal weg. Walker rent richting de bal. Walker geeft een lange en hoge pass. Duţă is nu in balbezit. Duţă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Teivas kopt de bal weg. Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Duţă passt de bal met de wreef. Daar is Marin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Rovers FC 83%, Golzen FC 17%.
Arsenal Rovers FC - Golzen FC 0:3