Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Mighty Stealth Boma McLaren Is Fröhlich
day_1 Tactiek Normal
68% Balbezit 32%
15% Spel op eigen helft 85%
51 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 18.7
outstanding Schieten poor
good Passen hopeless
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Russell passt de bal met de wreef. Gevrek met een sublieme pass. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap. Merson probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - McLaren Is Fröhlich 1:0

4e minuut.
McManaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliprandi verovert de bal door een tackle van achteren. Aliprandi probeert naar een medespeler te passen. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - McLaren Is Fröhlich 2:0

5e minuut.
Klungelig pakt Gevrek de bal. Taylor is nu in balbezit. Aliprandi onderschept slim de pass. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek draait met de bal, schiet en ... Grant bokst de bal weg. Paal!

8e minuut.
Gevrek probeert naar een medespeler te passen. Statu is nu in balbezit. Statu speelt de bal door. Klungelig pakt Gevrek de bal. Gevrek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu geeft een lange en hoge pass. Sinclair rent richting de bal. Sinclair schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Türkoğlu rent richting de bal. Cresswell onderschept slim de pass. Pohůdek begaat een overtreding. Cresswell roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cresswell kan niet meer verder spelen. Reed komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Aliprandi is nu in balbezit. Aliprandi passt de bal zonder na te denken. Gevrek heeft problemen om de bal te vangen. Gevrek haalt uit met een fantastische trap. Grant werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Morrison kopt de bal weg. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grant trapt de bal weg. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - McLaren Is Fröhlich 3:0

13e minuut.
Mount probeert naar een medespeler te passen. Silva heeft problemen om de bal te vangen. Gevrek verovert de bal door een tackle van achteren. Gevrek draait met de bal, schiet en ... Grant werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - McLaren Is Fröhlich 4:0

16e minuut.
Klungelig pakt Mount de bal. Mount probeert naar een medespeler te passen. McManaman heeft problemen om de bal te vangen. Hariton rent richting de bal. Hariton draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Hariton passt de bal in één keer door. Sinclair rent richting de bal. Taylor rent richting de bal. Sinclair onderschept slim de pass. Sinclair schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Merson de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - McLaren Is Fröhlich 5:0

21e minuut.
Pohůdek probeert naar een medespeler te passen. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu passt de bal in één keer door. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Pohůdek geeft een hoge lob. Daar is Reed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türkoğlu rent richting de bal. Taylor met een sublieme pass. Grant heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Türkoğlu zal de hoekschop nemen. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ince rent richting de bal. Statu verovert de bal door een tackle van achteren. Statu passt de bal in één keer door. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - McLaren Is Fröhlich 6:0

25e minuut.
Gevrek rent richting de bal. Sinclair is nu in balbezit. McManaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair verovert de bal door een tackle van achteren. Sinclair haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - McLaren Is Fröhlich 7:0

26e minuut.
Gevrek verovert de bal door een tackle van achteren. Gevrek speelt de bal door. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap. Grant probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Sinclair passt de bal in één keer door. Aliprandi speelt de bal door. Daar is Türkoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - McLaren Is Fröhlich 8:0

31e minuut.
Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair met een sublieme pass. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek haalt uit met een fantastische trap. Grant bokst de bal weg.

33e minuut.
Hariton is nu in balbezit. Hariton passt de bal met de wreef. Aliprandi probeert naar een medespeler te passen. Türkoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pohůdek passt de bal in één keer door. Aliprandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliprandi probeert naar een medespeler te passen. Gevrek rent richting de bal. Gevrek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - McLaren Is Fröhlich 9:0

37e minuut.
Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Türkoğlu geeft de bal voor. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - McLaren Is Fröhlich 10:0

43e minuut.
Sinclair rent richting de bal. Sinclair passt de bal zonder na te denken. Gevrek rent richting de bal. Gevrek haalt uit met een fantastische trap. Merson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - McLaren Is Fröhlich 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Mighty Stealth Boma 19%, McLaren Is Fröhlich 81%.
The Mighty Stealth Boma - McLaren Is Fröhlich 11:0

50e minuut.
Pohůdek probeert naar een medespeler te passen. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu passt de bal in één keer door. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Doeltrap. Grant met een harde bal richting middenveld. Pohůdek kopt de bal weg. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - McLaren Is Fröhlich 12:0

52e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva passt de bal in één keer door. Taylor probeert de bal aan de voet te houden. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek schiet op doel. Grant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Pohůdek probeert naar een medespeler te passen. Statu met een sublieme pass. Gevrek rent richting de bal. Sinclair rent richting de bal. Sinclair schiet op doel. Grant bokst de bal weg. Türkoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - McLaren Is Fröhlich 13:0

57e minuut.
Mount speelt de bal door. Silva rent richting de bal. Silva passt de bal in één keer door. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Doeltrap. Grant trapt de bal weg van het doel. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - McLaren Is Fröhlich 14:0

60e minuut.
Daar is McManaman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek passt de bal in één keer door. Sinclair rent richting de bal. Sinclair draait met de bal, schiet en ... Grant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ... Grant probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - McLaren Is Fröhlich 15:0

64e minuut.
Hariton is nu in balbezit. Pohůdek rent richting de bal. Pohůdek met een sublieme pass. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - McLaren Is Fröhlich 16:0

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Statu met de inworp. Sinclair heeft problemen om de bal te vangen. Sinclair haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Merson geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Türkoğlu met de inworp. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - McLaren Is Fröhlich 17:0

71e minuut.
Russell heeft problemen om de bal te vangen. Russell geeft een lange en hoge pass. Sinclair rent richting de bal. Sinclair geeft de bal voor. Türkoğlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - McLaren Is Fröhlich 18:0

73e minuut.
Daar is Mount, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gevrek rent richting de bal. Gevrek passt de bal met de wreef. Sinclair rent richting de bal. Sinclair haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Morrison kopt de bal weg. Daar is Hariton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hariton passt de bal in één keer door. Daar is Sinclair, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinclair schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Aliprandi speelt de bal door. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek geeft de bal voor. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu schiet op doel. Grant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Aliprandi verovert de bal door een tackle van achteren. Taylor begaat een overtreding. Aliprandi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aliprandi met een snel genomen vrije trap. Sinclair heeft problemen om de bal te vangen. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Pohůdek met een sublieme pass. Aliprandi rent richting de bal. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek schiet op doel. Grant werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - McLaren Is Fröhlich 19:0

85e minuut.
Statu met een sublieme pass. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair passt de bal in één keer door. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - McLaren Is Fröhlich 20:0

88e minuut.
Taylor rent richting de bal. Türkoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Türkoğlu passt de bal zonder na te denken. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek haalt uit met een fantastische trap. Grant bokst de bal weg.

90e minuut.
Aliprandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliprandi passt de bal zonder na te denken. Hariton geeft een hoge lob. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Mighty Stealth Boma 11%, McLaren Is Fröhlich 89%.
The Mighty Stealth Boma - McLaren Is Fröhlich 20:0