Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
McLaren Is Fröhlich The Mighty Stealth Boma
Normal Tactiek day_1
33% Balbezit 67%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 47.8
poor Schieten formidable
hopeless Passen good
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Gevrek draait met de bal, schiet en ... Grant met een sublieme pass. McManaman probeert de bal aan de voet te houden. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Pohůdek rent richting de bal. Pohůdek met een sublieme pass. Türkoğlu rent richting de bal. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Doeltrap. Grant trapt de bal weg. Sinclair heeft problemen om de bal te vangen. Sinclair draait met de bal, schiet en ... Farah probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Merson de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
McLaren Is Fröhlich - The Mighty Stealth Boma 0:1

11e minuut.
Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Morrison geeft de bal voor. Palmer kopt de bal weg. Klungelig pakt Gevrek de bal. Gevrek draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Sinclair kopt de bal weg. Klungelig pakt Gevrek de bal. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu schiet op doel. Grant probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
McLaren Is Fröhlich - The Mighty Stealth Boma 0:2

21e minuut.
Pohůdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmer begaat een overtreding. Pohůdek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pohůdek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sinclair krijgt zijn hoofd ertegen. Grant bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Morrison is nu in balbezit. Morrison geeft een lange en hoge pass. Pohůdek kopt de bal weg. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek haalt uit met een fantastische trap. Grant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
McLaren Is Fröhlich - The Mighty Stealth Boma 0:3

27e minuut.
Sinclair is nu in balbezit. Sinclair geeft de bal voor. Daar is Merson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
McLaren Is Fröhlich - The Mighty Stealth Boma 0:4

28e minuut.
Taylor is nu in balbezit. Gevrek onderschept slim de pass. Gevrek probeert naar een medespeler te passen. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Türkoğlu kopt de bal weg. Aliprandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
McLaren Is Fröhlich - The Mighty Stealth Boma 0:5

33e minuut.
Türkoğlu passt de bal in één keer door. Daar is Taylor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türkoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Pohůdek probeert naar een medespeler te passen. Gevrek kan de bal niet met de borst controleren. Gevrek passt de bal in één keer door. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ... Grant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
McLaren Is Fröhlich - The Mighty Stealth Boma 0:6

39e minuut.
Gevrek is nu in balbezit. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ... Grant probeert wanhopig de bal te grijpen. Morrison probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Türkoğlu is nu in balbezit. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu is nu in balbezit. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek haalt uit met een fantastische trap. Grant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: McLaren Is Fröhlich 83%, The Mighty Stealth Boma 17%.
McLaren Is Fröhlich - The Mighty Stealth Boma 0:6

47e minuut.
Gevrek passt de bal zonder na te denken. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair passt de bal zonder na te denken. Gevrek rent richting de bal. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Sinclair onderschept slim de pass. Gevrek rent richting de bal. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek rent richting de bal. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu is nu in balbezit. Statu speelt de bal door. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
McLaren Is Fröhlich - The Mighty Stealth Boma 0:7

54e minuut.
McManaman probeert naar een medespeler te passen. Aliprandi is nu in balbezit. Aliprandi probeert naar een medespeler te passen. Gevrek rent richting de bal. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
McLaren Is Fröhlich - The Mighty Stealth Boma 0:8

56e minuut.
Morrison is nu in balbezit. Morrison geeft een hoge lob. Ince heeft problemen om de bal te vangen. Statu is nu in balbezit. Statu geeft de bal voor. Grant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Aliprandi passt de bal zonder na te denken. Daar is Pohůdek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohůdek passt de bal zonder na te denken. Gevrek rent richting de bal. Gevrek draait met de bal, schiet en ... Grant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Morrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Morrison geeft een lange en hoge pass. Cresswell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap. Grant bokst de bal weg.

63e minuut.
Hariton passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Türkoğlu de bal. Taylor is nu in balbezit. Türkoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Türkoğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Statu kopt de bal weg. McManaman is nu in balbezit. Sinclair onderschept slim de pass. Gevrek rent richting de bal. Gevrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
McLaren Is Fröhlich - The Mighty Stealth Boma 0:9

64e minuut.
Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair geeft een lange en hoge pass. Türkoğlu speelt de bal door. Gevrek heeft problemen om de bal te vangen. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grant trapt de bal weg. McManaman controleert de bal met de borst. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu probeert naar een medespeler te passen. Aliprandi rent richting de bal. Gevrek rent richting de bal. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Gevrek passt de bal in één keer door. Merson bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair passt de bal zonder na te denken. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ... Grant probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
McLaren Is Fröhlich - The Mighty Stealth Boma 0:10

76e minuut.
Türkoğlu is nu in balbezit. Gevrek is nu in balbezit. Daar is Türkoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek haalt uit met een fantastische trap. Grant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Gevrek met een sublieme pass. Sinclair rent richting de bal. Morrison legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sinclair is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gevrek neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
McLaren Is Fröhlich - The Mighty Stealth Boma 0:11

81e minuut.
Statu passt de bal zonder na te denken. Gevrek heeft problemen om de bal te vangen. Türkoğlu is nu in balbezit. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Morrison heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
McLaren Is Fröhlich - The Mighty Stealth Boma 0:12

85e minuut.
Sinclair heeft problemen om de bal te vangen. Morrison probeert naar een medespeler te passen. McManaman is nu in balbezit. Gevrek rent richting de bal. Gevrek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Morrison trapt de bal weg. Pohůdek kopt de bal weg. Cresswell is nu in balbezit. Türkoğlu onderschept slim de pass. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ... Grant bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: McLaren Is Fröhlich 94%, The Mighty Stealth Boma 6%.
McLaren Is Fröhlich - The Mighty Stealth Boma 0:12