Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DDB Spinwood
541 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Klungelig pakt Murphy de bal. Gabriel rent richting de bal. Murphy onderschept slim de pass. Murphy heeft problemen om de bal te vangen. Murphy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ronaldo Jr bereikt de bal nog maar net als eerste. Ronaldo Jr schiet op doel. Urzanqui probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Wallace is nu in balbezit. Labathakis verovert de bal door een tackle van achteren. Labathakis passt de bal zonder na te denken. Dell`Ernia is nu in balbezit. Dell`Ernia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DDB - Spinwood 1:0

27e minuut.
Woodgate passt de bal in één keer door. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez probeert naar een medespeler te passen. Dell`Ernia is nu in balbezit. Dell`Ernia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DDB - Spinwood 2:0

38e minuut.
Morán rent richting de bal. Morán passt de bal zonder na te denken. Dell`Ernia rent richting de bal. Dell`Ernia draait met de bal, schiet en ... Mings probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jańczyk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Woodgate. Morán raakt geblesseerd tijdens het duel. Donarelli met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Mings de bal. McManaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DDB 44%, Spinwood 56%.
DDB - Spinwood 2:0

63e minuut.
Busto geeft de bal voor. Tasak rent richting de bal. Woodgate begaat een overtreding. Woodgate krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Szwed rent richting de bal. Szwed geeft de bal voor. Dell`Ernia is nu in balbezit. Dell`Ernia schiet op doel. McManaman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DDB - Spinwood 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DDB 42%, Spinwood 58%.
DDB - Spinwood 3:0
DDB