Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spinwood DDB
Normal Tactiek 541
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 25.2
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Busto met een snelle inworp. Tasak rent richting de bal. Tasak geeft een lange en hoge pass. Dell`Ernia is nu in balbezit. Dell`Ernia haalt uit met een fantastische trap. Paal!

13e minuut.
Tasak kopt de bal weg. Dell`Ernia is nu in balbezit. Joshua is nu in balbezit. Dell`Ernia verovert de bal door een tackle van achteren. Dell`Ernia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Jańczyk geeft een hoge lob. Dell`Ernia rent richting de bal. Marvel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marvel krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Jańczyk geeft een lange en hoge pass. Holland rent richting de bal. Gabriel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gabriel krijgt een gele kaart. Holland raakt geblesseerd tijdens het duel. Marvel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Murphy rent richting de bal. Murphy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinwood - DDB 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spinwood 72%, DDB 28%.
Spinwood - DDB 1:0

52e minuut.
Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán passt de bal zonder na te denken. Dell`Ernia rent richting de bal. Dell`Ernia schiet op doel. McManaman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
McManaman trapt de bal weg van het doel. Busto kopt de bal weg. Joshua probeert de bal aan de voet te houden. Tasak rent richting de bal. Tasak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Dell`Ernia bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodgate is nu in balbezit. Woodgate passt de bal zonder na te denken. Dell`Ernia is nu in balbezit. Dell`Ernia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Szwed verovert de bal door een tackle van achteren. Labathakis rent richting de bal. Labathakis passt de bal met de wreef. Dell`Ernia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dell`Ernia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Morán de bal. Dell`Ernia is nu in balbezit. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ramsay geeft een hoge lob. Garner rent richting de bal. Busto begaat een overtreding. Busto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spinwood 61%, DDB 39%.
Spinwood - DDB 1:0
DDB