Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Rovers FC AC Diablo
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 26.4
poor Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Best is nu in balbezit. Best geeft een hoge lob. Smith heeft problemen om de bal te vangen. Clarke is nu in balbezit. Clarke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gordon speelt de bal door. Wise is nu in balbezit. Longstaff onderschept slim de pass. Kelly bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelly draait met de bal, schiet en ... McDonald verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Jenkins geeft een lange en hoge pass. Longstaff is nu in balbezit. Longstaff speelt de bal door. Daar is Kelly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelly haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Wise is nu in balbezit. Heskey verovert de bal door een tackle van achteren. Jenkins maakt een afschuwelijke overtreding. Heskey raakt geblesseerd tijdens het duel. Heskey zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Wise geeft de bal voor. Otręba is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gray. Gray krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Heskey met de inworp. Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Ács schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ács krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Klungelig pakt Best de bal. Best speelt de bal door. Longstaff is nu in balbezit. Longstaff schiet op doel. Wise probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Rovers FC - AC Diablo 1:0

34e minuut.
Abraham bereikt de bal nog maar net als eerste. Ács onderschept slim de pass. Ács geeft de bal voor. Klungelig pakt Otręba de bal. Otręba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Ács rent richting de bal. Lloyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Ács onderschept slim de pass. Ács geeft een hoge lob. Clarke krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best probeert naar een medespeler te passen. Clarke rent richting de bal. Clarke draait met de bal, schiet en ... Ford probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal Rovers FC - AC Diablo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Rovers FC 49%, AC Diablo 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal Rovers FC - AC Diablo 1:1

57e minuut.
Duggan geeft een lange en hoge pass. Otręba rent richting de bal. Otręba probeert naar een medespeler te passen. Daar is Clarke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clarke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Rovers FC - AC Diablo 1:2

61e minuut.
Lloyd speelt de bal door. Wise is nu in balbezit. Kelly onderschept slim de pass. Kelly draait met de bal, schiet en ... McDonald werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arsenal Rovers FC - AC Diablo 2:2

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heskey zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Longstaff rent richting de bal. Longstaff haalt uit met een fantastische trap. Kelly maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Rovers FC - AC Diablo 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Rovers FC 50%, AC Diablo 50%.
Arsenal Rovers FC - AC Diablo 3:2