Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Diablo Arsenal Rovers FC
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
14 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 19.7
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Heskey bereikt de bal nog maar net als eerste. Ács onderschept slim de pass. Ács geeft een hoge lob. Otręba rent richting de bal. Otręba schiet op doel. Ford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Ács speelt de bal door. Klungelig pakt Clarke de bal. Lloyd tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lloyd krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Wise is nu in balbezit. Longstaff verovert de bal door een tackle van achteren. Longstaff passt de bal met de wreef. Daar is Reed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reed haalt uit met een fantastische trap. McDonald probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - Arsenal Rovers FC 0:1

20e minuut.
Ford trapt de bal weg van het doel. Scott kopt de bal weg. Smith probeert de bal aan de voet te houden. Otręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Otręba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Best met een snelle inworp. Otręba rent richting de bal. Smith legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Otręba raakt geblesseerd tijdens het duel. Scott kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Otręba rent richting de bal. Clarke is nu in balbezit. Lloyd is nu in balbezit. Clarke rent richting de bal. Clarke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Diablo - Arsenal Rovers FC 1:1

41e minuut.
Abraham heeft problemen om de bal te vangen. Abraham geeft de bal voor. Heskey is nu in balbezit. Longstaff is nu in balbezit. Longstaff draait met de bal, schiet en ... McDonald verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - Arsenal Rovers FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Diablo 52%, Arsenal Rovers FC 48%.
AC Diablo - Arsenal Rovers FC 1:2

48e minuut.
Best geeft een lange en hoge pass. Heskey heeft problemen om de bal te vangen. Heskey probeert naar een medespeler te passen. Reed is nu in balbezit. Reed schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Gray passt de bal in één keer door. Clarke is nu in balbezit. Ward-Prowse legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Clarke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Clarke neemt zijn aanloop. Ford bokst de bal weg. Paal!

55e minuut.
Longstaff probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ács de bal. Ács geeft een hoge lob. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Otręba passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Clarke de bal onder controle te krijgen. Abraham is nu in balbezit. Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Clarke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Duggan is nu in balbezit. Reed onderschept slim de pass. Longstaff rent richting de bal. Longstaff draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ward-Prowse de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Rossetto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ward-Prowse de bal. Gray rent richting de bal. Wise is nu in balbezit. Wise haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Diablo 56%, Arsenal Rovers FC 44%.
AC Diablo - Arsenal Rovers FC 1:2