Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DDB McLaren Is Fröhlich
541 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 19.1
matig Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Jańczyk met een snelle inworp. Daar is Hernandez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernandez geeft de bal voor. Dell`Ernia maakt een snoekduik en kopt de bal. Grant maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DDB - McLaren Is Fröhlich 1:0

10e minuut.
Labathakis rent richting de bal. Labathakis passt de bal met de wreef. Dell`Ernia is nu in balbezit. Morán is nu in balbezit. Morán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Taylor rent richting de bal. Morán rent richting de bal. Morán probeert naar een medespeler te passen. Dell`Ernia is nu in balbezit. Dell`Ernia draait met de bal, schiet en ... Paal! Grant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dell`Ernia is nu in balbezit. Dell`Ernia draait met de bal, schiet en ... Grant bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Taylor heeft problemen om de bal te vangen. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Taylor. Taylor krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Jańczyk passt de bal in één keer door. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez passt de bal met de wreef. Dell`Ernia rent richting de bal. Dell`Ernia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mount rent richting de bal. Mount geeft de bal voor. Donarelli controleert de bal met de borst. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hernandez passt de bal zonder na te denken. Jańczyk is nu in balbezit. Jańczyk probeert naar een medespeler te passen. Dell`Ernia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dell`Ernia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DDB 35%, McLaren Is Fröhlich 65%.
DDB - McLaren Is Fröhlich 1:0

48e minuut.
Daar is Busto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tasak is nu in balbezit. Farah bereikt de bal nog maar net als eerste. Tasak onderschept slim de pass. Tasak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tasak met de inworp. Morán is nu in balbezit. Morán geeft de bal voor. Dell`Ernia bereikt de bal nog maar net als eerste. Dell`Ernia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DDB 26%, McLaren Is Fröhlich 74%.
DDB - McLaren Is Fröhlich 1:0
DDB