Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spinwood The Mighty Stealth Boma
Normal Tactiek day_1
32% Balbezit 68%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 51
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 48.2
slecht Schieten formidabel
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Marvel geeft een lange en hoge pass. Joshua rent richting de bal. Sinclair verovert de bal door een tackle van achteren. Sinclair schiet op doel. McManaman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Türkoğlu met een snelle inworp. Gevrek probeert naar een medespeler te passen. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinwood - The Mighty Stealth Boma 0:1

3e minuut.
Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair passt de bal in één keer door. Mings bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek verovert de bal door een tackle van achteren. Gevrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinwood - The Mighty Stealth Boma 0:2

5e minuut.
Wallace rent richting de bal. Aliprandi verovert de bal door een tackle van achteren. Aliprandi met een sublieme pass. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Daar is Pohůdek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohůdek probeert naar een medespeler te passen. Aliprandi speelt de bal door. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Aliprandi probeert naar een medespeler te passen. Pohůdek met een sublieme pass. Türkoğlu rent richting de bal. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Sinclair is nu in balbezit. Joshua rent richting de bal. Sinclair onderschept slim de pass. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinwood - The Mighty Stealth Boma 0:3

15e minuut.
Klungelig pakt Statu de bal. Sinclair met een sublieme pass. Gevrek rent richting de bal. Gevrek heeft problemen om de bal te vangen. Gevrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinwood - The Mighty Stealth Boma 0:4

17e minuut.
Türkoğlu is nu in balbezit. Pohůdek probeert naar een medespeler te passen. Gevrek met een sublieme pass. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mings heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinwood - The Mighty Stealth Boma 0:5

20e minuut.
Türkoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Türkoğlu speelt de bal door. Klungelig pakt Gevrek de bal. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap. McManaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Gevrek de bal. Gevrek draait met de bal, schiet en ... McManaman bokst de bal weg. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap. McManaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Nărăvaş onderschept slim de pass. Ronaldo Jr onderschept slim de pass. Ronaldo Jr passt de bal met de wreef. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spinwood - The Mighty Stealth Boma 0:6

25e minuut.
Pohůdek passt de bal in één keer door. Statu kan de bal niet met de borst controleren. Statu probeert naar een medespeler te passen. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
McManaman trapt de bal weg. Southgate kopt de bal weg. Statu met een sublieme pass. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Pohůdek met een sublieme pass. Statu rent richting de bal. Statu passt de bal zonder na te denken. Daar is Gevrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gevrek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pohůdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohůdek passt de bal zonder na te denken. Türkoğlu rent richting de bal. Klungelig pakt Türkoğlu de bal. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Gevrek passt de bal in één keer door. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu met een sublieme pass. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spinwood 85%, The Mighty Stealth Boma 15%.
Spinwood - The Mighty Stealth Boma 0:6

47e minuut.
McManaman met een harde bal richting middenveld. Sinclair rent richting de bal. Sinclair passt de bal zonder na te denken. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek draait met de bal, schiet en ... McManaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Sinclair met een sublieme pass. Gevrek rent richting de bal. Gevrek passt de bal zonder na te denken. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap. McManaman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinwood - The Mighty Stealth Boma 0:7

52e minuut.
Daar is Wallace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türkoğlu speelt de bal door. Gevrek rent richting de bal. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap. McManaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Gevrek rent richting de bal. Gevrek geeft een lange en hoge pass. Mings heeft problemen om de bal te vangen. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ... McManaman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinwood - The Mighty Stealth Boma 0:8

56e minuut.
Aliprandi is nu in balbezit. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek passt de bal in één keer door. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Doeltrap. McManaman trapt de bal weg. Türkoğlu kopt de bal weg. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Joshua is nu in balbezit. Sinclair onderschept slim de pass. Sinclair passt de bal in één keer door. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek haalt uit met een fantastische trap. McManaman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinwood - The Mighty Stealth Boma 0:9

63e minuut.
Aliprandi probeert naar een medespeler te passen. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu probeert naar een medespeler te passen. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek schiet op doel. McManaman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gevrek rent richting de bal. Gevrek draait met de bal, schiet en ... McManaman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinwood - The Mighty Stealth Boma 0:10

68e minuut.
Pohůdek met een sublieme pass. Aliprandi is nu in balbezit. Aliprandi passt de bal met de wreef. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek schiet op doel. McManaman bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Statu zal de hoekschop nemen. Türkoğlu rent richting de bal. Pohůdek probeert naar een medespeler te passen. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Marvel met een harde bal richting middenveld. Gevrek kopt de bal weg. Marvel rent richting de bal. Türkoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Türkoğlu schiet op doel. McManaman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Statu passt de bal met de wreef. Aliprandi is nu in balbezit. Aliprandi geeft de bal voor. Gevrek heeft problemen om de bal te vangen. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinwood - The Mighty Stealth Boma 0:11

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Statu met een snelle inworp. Hariton met een sublieme pass. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinwood - The Mighty Stealth Boma 0:12

78e minuut.
Hariton rent richting de bal. Hariton speelt de bal door. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek draait met de bal, schiet en ... McManaman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinwood - The Mighty Stealth Boma 0:13

81e minuut.
Daar is Aliprandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aliprandi passt de bal zonder na te denken. Pohůdek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gevrek de bal. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinwood - The Mighty Stealth Boma 0:14

83e minuut.
Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton passt de bal met de wreef. Aliprandi speelt de bal door. Gevrek rent richting de bal. Gevrek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Pohůdek met een sublieme pass. Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu passt de bal in één keer door. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spinwood - The Mighty Stealth Boma 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spinwood 85%, The Mighty Stealth Boma 15%.
Spinwood - The Mighty Stealth Boma 0:15