Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Watersheddings Golzen FC
Normal Tactiek let`s go
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 37
poor Schieten good
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Forycki probeert naar een medespeler te passen. Marin is nu in balbezit. Marin probeert naar een medespeler te passen. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - Golzen FC 0:1

7e minuut.
Mills probeert naar een medespeler te passen. Teivas rent richting de bal. Justin is nu in balbezit. Justin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Delph de bal. Marsh speelt de bal door. Forycki rent richting de bal. Klungelig pakt Marin de bal. Marin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Hurt rent richting de bal. Baniok onderschept slim de pass. Baniok met een sublieme pass. Marin rent richting de bal. Marin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - Golzen FC 0:2

14e minuut.
Watkins geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walker met de inworp. Forycki rent richting de bal. Forycki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Doeltrap. Sharpe trapt de bal weg. Baniok kopt de bal weg. Marin probeert de bal met de borst te controleren. Marin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Delph bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin is nu in balbezit. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniok draait met de bal, schiet en ... Sharpe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - Golzen FC 0:3

34e minuut.
Cottee kopt de bal weg. Baniok heeft problemen om de bal te vangen. Baniok probeert naar een medespeler te passen. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Baniok geeft een hoge lob. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee begaat een overtreding. Lee krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Walker rent richting de bal. Walker probeert naar een medespeler te passen. Baniok speelt de bal door. Marin rent richting de bal. Marin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Walker probeert naar een medespeler te passen. Forycki rent richting de bal. Forycki geeft een hoge lob. Marin rent richting de bal. Marin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watersheddings 74%, Golzen FC 26%.
Watersheddings - Golzen FC 0:3

47e minuut.
March kopt de bal weg. Matthews geeft een hoge lob. Forycki kopt de bal weg. Marin rent richting de bal. Marin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Doeltrap. Sharpe met een harde bal richting middenveld. Delph kopt de bal weg. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - Golzen FC 0:4

53e minuut.
Forycki geeft de bal voor. Delph probeert de bal met de borst te controleren. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Marin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Mills kopt de bal weg. Teivas is nu in balbezit. Justin verovert de bal door een tackle van achteren. Justin heeft problemen om de bal te vangen. Justin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Cottee geeft een hoge lob. Marin kopt de bal weg. Forycki heeft problemen om de bal te vangen. Forycki haalt uit met een fantastische trap. Sharpe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - Golzen FC 0:5

90e minuut.
Forycki rent richting de bal. Forycki geeft een lange en hoge pass. Marin maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Baniok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baniok haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - Golzen FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watersheddings 76%, Golzen FC 24%.
Watersheddings - Golzen FC 0:6