Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golzen FC Watersheddings
let`s go Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
20 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 20.4
adequate Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Hurt geeft de bal voor. March rent richting de bal. Met opzet legt Shakespeare zijn tegenspeler op de grond. Shakespeare krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Duţă is nu in balbezit. Watkins legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duţă raakt geblesseerd tijdens het duel. Daar is Watkins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marin neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Ferdinand is nu in balbezit. Ferdinand geeft de bal voor. Duţă is nu in balbezit. Duţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - Watersheddings 1:0

13e minuut.
Cottee bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottee geeft de bal voor. Duţă met een sublieme pass. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ... Sharpe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duţă geeft een lange en hoge pass. Paal!

25e minuut.
Daar is Johnson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayly rent richting de bal. Bayly passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Marin de bal. Marin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Teivas kopt de bal weg. March controleert de bal met de borst. Bayly bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Teivas rent richting de bal. March begaat een overtreding. Teivas raakt geblesseerd tijdens het duel. Teivas met een snel genomen vrije trap. Marin kopt de bal weg. Baniok is nu in balbezit. Baniok haalt uit met een fantastische trap. Sharpe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Marsh is nu in balbezit. Marsh passt de bal zonder na te denken. Duţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Duţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - Watersheddings 2:0

38e minuut.
Baniok rent richting de bal. Baniok probeert naar een medespeler te passen. Smιth is nu in balbezit. Marin verovert de bal door een tackle van achteren. Marin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Duţă draait met de bal, schiet en ... Ѕancho onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baniok neemt de hoekschop. Daar is Smιth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marin rent richting de bal. Marin schiet op doel. Sharpe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duţă is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - Watersheddings 3:0

44e minuut.
Bayly verovert de bal door een tackle van achteren. Bayly passt de bal in één keer door. Marin is nu in balbezit. Baniok is nu in balbezit. Baniok geeft een lange en hoge pass. Sharpe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golzen FC 16%, Watersheddings 84%.
Golzen FC - Watersheddings 3:0

49e minuut.
Bayly passt de bal in één keer door. Cottee bereikt de bal nog maar net als eerste. Cottee geeft de bal voor. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - Watersheddings 4:0

64e minuut.
Matthews geeft een lange en hoge pass. Baniok rent richting de bal. Baniok geeft een hoge lob. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delph komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Sharpe trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferdinand met een snelle inworp. Marsh rent richting de bal. Marsh geeft een lange en hoge pass. Sharpe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - Watersheddings 5:0

72e minuut.
Klungelig pakt Justin de bal. Baniok rent richting de bal. Baniok passt de bal in één keer door. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Walker komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Ѕancho speelt de bal door. March is nu in balbezit. March passt de bal in één keer door. Justin is nu in balbezit. Justin geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reber komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Duţă met een sublieme pass. Cottee is nu in balbezit. Cottee met een sublieme pass. Duţă heeft problemen om de bal te vangen. Duţă geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golzen FC 23%, Watersheddings 77%.
Golzen FC - Watersheddings 5:0