Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Diablo McLaren Is Fröhlich
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 17.4
matig Schieten waardeloos
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


13e minuut.
Rossetto verovert de bal door een tackle van achteren. Rossetto geeft een hoge lob. Merson probeert de bal met de borst te controleren. Clarke rent richting de bal. Clarke schiet op doel. Grant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Otręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Otręba schiet op doel. Grant maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Diablo - McLaren Is Fröhlich 1:0

20e minuut.
McManaman geeft een hoge lob. Clarke is nu in balbezit. Ács speelt de bal door. Otręba is nu in balbezit. Otręba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Grealish verovert de bal door een tackle van achteren. Grealish speelt de bal door. Otręba is nu in balbezit. Otręba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Diablo 41%, McLaren Is Fröhlich 59%.
AC Diablo - McLaren Is Fröhlich 1:0

50e minuut.
Best passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Taylor de bal. Taylor probeert naar een medespeler te passen. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ács geeft een lange en hoge pass. Farah kopt de bal weg. Klungelig pakt Merson de bal. Otręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Otręba haalt uit met een fantastische trap. Grant verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Clarke met een sublieme pass. McManaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Grealish verovert de bal door een tackle van achteren. Otręba is nu in balbezit. Otręba haalt uit met een fantastische trap. Grant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Jenkins passt de bal in één keer door. McManaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Grealish maakt een afschuwelijke overtreding. Grealish krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Best rent richting de bal. Best geeft de bal voor. Merson is nu in balbezit. Clarke onderschept slim de pass. Clarke haalt uit met een fantastische trap. Grant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Otręba rent richting de bal. Otręba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best probeert naar een medespeler te passen. Clarke rent richting de bal. Otręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Otręba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Diablo 31%, McLaren Is Fröhlich 69%.
AC Diablo - McLaren Is Fröhlich 1:0