Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
McLaren Is Fröhlich AC Diablo
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 24.4
slecht Schieten matig
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Ács rent richting de bal. Jenkins rent richting de bal. Jenkins probeert naar een medespeler te passen. Otręba is nu in balbezit. Otręba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Farah probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Otręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Otręba passt de bal zonder na te denken. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ince geeft een lange en hoge pass. Ács bereikt de bal nog maar net als eerste. Ács met een sublieme pass. Clarke is nu in balbezit. Clarke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Otręba rent richting de bal. Otręba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Morrison, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Ács kopt de bal weg. Clarke rent richting de bal. Clarke speelt de bal door. Otręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Otręba schiet op doel. Grant kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Palmer verovert de bal door een tackle van achteren. Palmer speelt de bal door. Rossetto geeft een lange en hoge pass. Otręba is nu in balbezit. Otręba passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Farah kopt de bal weg. McManaman rent richting de bal. McManaman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Best de bal. Best geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best geeft de bal voor. Cresswell kopt de bal weg. Daar is Otręba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Otręba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
McLaren Is Fröhlich - AC Diablo 0:1

42e minuut.
Ács met een sublieme pass. Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke met een sublieme pass. Otręba is nu in balbezit. Otręba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: McLaren Is Fröhlich 68%, AC Diablo 32%.
McLaren Is Fröhlich - AC Diablo 0:1

47e minuut.
Duggan probeert naar een medespeler te passen. Otręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Taylor is nu in balbezit. Otręba onderschept slim de pass. Otręba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
McLaren Is Fröhlich - AC Diablo 0:2

48e minuut.
Grealish raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Scott komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. McManaman verovert de bal door een tackle van achteren. McManaman speelt de bal door. Otręba rent richting de bal. Otręba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
McLaren Is Fröhlich - AC Diablo 0:3

68e minuut.
Clarke heeft problemen om de bal te vangen. Morrison is nu in balbezit. Morrison geeft een lange en hoge pass. Best rent richting de bal. Best geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Rossetto rent richting de bal. Palmer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rossetto raakt geblesseerd tijdens het duel. Wise zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Otręba rent richting de bal. Morrison rent richting de bal. Otręba verovert de bal door een tackle van achteren. Otręba geeft een hoge lob. Grant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Palmer heeft problemen om de bal te vangen. Ács is nu in balbezit. Ács passt de bal zonder na te denken. Scott rent richting de bal. Scott geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Daar is Mount, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scott rent richting de bal. Scott geeft de bal voor. Otręba is nu in balbezit. Otręba draait met de bal, schiet en ... Grant probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
McLaren Is Fröhlich - AC Diablo 0:4

80e minuut.
Scott rent richting de bal. Silva met een sublieme pass. Cresswell is nu in balbezit. Clarke verovert de bal door een tackle van achteren. Clarke geeft de bal voor. Grant bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: McLaren Is Fröhlich 75%, AC Diablo 25%.
McLaren Is Fröhlich - AC Diablo 0:4