Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Golzen FC Spinwood
let`s go Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
36 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 21.3
good Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Žakula trapt de bal weg. Bayly kopt de bal weg. Forycki met een sublieme pass. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Baniok kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Woodgate de bal onder controle te krijgen. Baniok rent richting de bal. Baniok schiet op doel. McManaman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - Spinwood 1:0

15e minuut.
Duţă kopt de bal weg. Bayly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayly passt de bal zonder na te denken. Marin is nu in balbezit. Marin schiet op doel. McManaman bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bayly heeft problemen om de bal te vangen. Bayly passt de bal met de wreef. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - Spinwood 2:0

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. McManaman trapt de bal weg. Forycki met een sublieme pass. Daar is Marin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - Spinwood 3:0

26e minuut.
Baniok heeft problemen om de bal te vangen. Baniok geeft een lange en hoge pass. Forycki is nu in balbezit. Forycki schiet op doel. McManaman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Joshua rent richting de bal. Baniok verovert de bal door een tackle van achteren. Baniok passt de bal in één keer door. Forycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Forycki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bayly passt de bal zonder na te denken. Forycki is nu in balbezit. Forycki passt de bal zonder na te denken. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ... McManaman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golzen FC 41%, Spinwood 59%.
Golzen FC - Spinwood 3:0

47e minuut.
Bayly rent richting de bal. Forycki geeft de bal voor. Ramsay heeft problemen om de bal te vangen. Baniok rent richting de bal. Baniok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - Spinwood 4:0

54e minuut.
Doeltrap. Walker komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Bellingham passt de bal in één keer door. Forycki rent richting de bal. Forycki passt de bal zonder na te denken. Marin is nu in balbezit. Marin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Baniok passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Forycki de bal. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ... Mings probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - Spinwood 5:0

60e minuut.
Marsh komt het veld opgelopen.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Matthews komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mings probeert de bal aan de voet te houden. Marsh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayly rent richting de bal. Marin rent richting de bal. Marin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - Spinwood 6:0

68e minuut.
Baniok speelt de bal door. Wallace rent richting de bal. Wallace passt de bal met de wreef. Marin rent richting de bal. Marin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Marin rent richting de bal. Forycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Forycki met een sublieme pass. Marin is nu in balbezit. Marin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Mings geeft een hoge lob. Matthews kopt de bal weg. Marsh met een sublieme pass. Marin is nu in balbezit. Marin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baniok bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - Spinwood 7:0

75e minuut.
Baniok schiet op doel. Inworp. Marvel met een snelle inworp. Bayly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayly schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Woodgate de bal. Baniok rent richting de bal. Baniok speelt de bal door. Forycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Forycki schiet op doel. McManaman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - Spinwood 8:0

82e minuut.
Forycki met een sublieme pass. Mings heeft problemen om de bal te vangen. Marin rent richting de bal. Marin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - Spinwood 9:0

83e minuut.
Shakespeare speelt de bal door. Walker is nu in balbezit. Walker passt de bal met de wreef. Marin bereikt de bal nog maar net als eerste. Marin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
McManaman met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Baniok de bal. Baniok speelt de bal door. Forycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Forycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - Spinwood 10:0

88e minuut.
Walker geeft de bal voor. Baniok met een sublieme pass. Klungelig pakt Mings de bal. Forycki is nu in balbezit. Forycki haalt uit met een fantastische trap. McManaman bokst de bal weg.

90e minuut.
Bayly bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayly geeft de bal voor. Mings rent richting de bal. Forycki onderschept slim de pass. Forycki geeft de bal voor. McManaman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Marin rent richting de bal. Marin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Golzen FC - Spinwood 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Golzen FC 27%, Spinwood 73%.
Golzen FC - Spinwood 11:0