Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Mighty Stealth Boma Watersheddings
day_1 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
18% Spel op eigen helft 82%
48 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 20.4
uitmuntend Schieten slecht
goed Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Johnson is nu in balbezit. Türkoğlu onderschept slim de pass. Türkoğlu speelt de bal door. Gevrek rent richting de bal. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Justin met een snelle inworp. Sinclair rent richting de bal. Sinclair met een sublieme pass. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - Watersheddings 1:0

8e minuut.
Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Statu probeert naar een medespeler te passen. Gevrek is nu in balbezit. Klungelig pakt Gevrek de bal. Gevrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - Watersheddings 2:0

10e minuut.
Gevrek passt de bal in één keer door. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu geeft de bal voor. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Türkoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Türkoğlu passt de bal zonder na te denken. Gevrek speelt de bal door. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair haalt uit met een fantastische trap. Sharpe bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - Watersheddings 3:0

12e minuut.
Klungelig pakt March de bal. March passt de bal in één keer door. Sinclair heeft problemen om de bal te vangen. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Statu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sinclair met een sublieme pass. Gevrek rent richting de bal. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - Watersheddings 4:0

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Statu met de inworp. Hariton met een sublieme pass. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek draait met de bal, schiet en ... Sharpe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Gevrek passt de bal met de wreef. Aliprandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek schiet op doel. Na een snelle pass probeert Watkins de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Türkoğlu is nu in balbezit. Pohůdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohůdek passt de bal in één keer door. Gevrek rent richting de bal. Gevrek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sharpe trapt de bal weg van het doel. Pohůdek kopt de bal weg. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gevrek de bal. Gevrek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Inworp. Pohůdek met een snelle inworp. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ... Gascoigne probeert de bal aan de voet te houden. Sharpe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Sharpe probeert naar een medespeler te passen. Hariton kopt de bal weg. Gevrek is nu in balbezit. Sinclair rent richting de bal. Sinclair schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sharpe trapt de bal weg. Gevrek kopt de bal weg. Daar is Ѕancho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair schiet op doel. Sharpe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - Watersheddings 5:0

30e minuut.
March heeft problemen om de bal te vangen. Gevrek verovert de bal door een tackle van achteren. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - Watersheddings 6:0

33e minuut.
Johnson is nu in balbezit. Johnson geeft de bal voor. Sinclair probeert de bal met de borst te controleren. Sinclair schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - Watersheddings 7:0

38e minuut.
Nărăvaş kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gevrek de bal onder controle te krijgen. Aliprandi speelt de bal door. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu schiet op doel. Sharpe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Sinclair heeft problemen om de bal te vangen. Sinclair passt de bal met de wreef. Johnson rent richting de bal. Gevrek verovert de bal door een tackle van achteren. Gevrek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Pohůdek probeert naar een medespeler te passen. Gascoigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohůdek met een sublieme pass. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Statu passt de bal met de wreef. Aliprandi heeft problemen om de bal te vangen. Aliprandi geeft een lange en hoge pass. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Mighty Stealth Boma 18%, Watersheddings 82%.
The Mighty Stealth Boma - Watersheddings 7:0

46e minuut.
Gascoigne geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pohůdek met een snelle inworp. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Doeltrap. Watkins trapt de bal weg. Pohůdek kopt de bal weg. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Klungelig pakt Türkoğlu de bal. Türkoğlu passt de bal zonder na te denken. Gevrek rent richting de bal. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - Watersheddings 8:0

59e minuut.
Pohůdek met de inworp. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu geeft een hoge lob. Sinclair rent richting de bal. Sinclair draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gascoigne geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Türkoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Watkins trapt de bal weg. Ѕancho heeft problemen om de bal te vangen. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair geeft de bal voor. Gevrek springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Statu passt de bal zonder na te denken. Gevrek rent richting de bal. Gevrek met een sublieme pass. Sinclair rent richting de bal. Sinclair schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - Watersheddings 9:0

66e minuut.
Aliprandi probeert naar een medespeler te passen. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair passt de bal zonder na te denken. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek haalt uit met een fantastische trap. Sharpe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Aliprandi speelt de bal door. Klungelig pakt Pohůdek de bal. Pohůdek speelt de bal door. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - Watersheddings 10:0

70e minuut.
Statu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair rent richting de bal. Statu is nu in balbezit. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Hariton kopt de bal weg. Watkins heeft problemen om de bal te vangen. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek draait met de bal, schiet en ... Smιth probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - Watersheddings 11:0

72e minuut.
Sinclair controleert de bal met de borst. Sinclair met een sublieme pass. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek haalt uit met een fantastische trap. Sharpe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - Watersheddings 12:0

74e minuut.
Sinclair heeft problemen om de bal te vangen. Sinclair geeft de bal voor. Aliprandi heeft problemen om de bal te vangen. Gevrek rent richting de bal. Gevrek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair haalt uit met een fantastische trap. Sharpe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - Watersheddings 13:0

78e minuut.
Sinclair is nu in balbezit. Sinclair passt de bal met de wreef. Johnson is nu in balbezit. Gevrek onderschept slim de pass. Gevrek schiet op doel. Sharpe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - Watersheddings 14:0

79e minuut.
Daar is Mills, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mills passt de bal zonder na te denken. Johnson is nu in balbezit. Gevrek onderschept slim de pass. Gevrek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Sharpe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Klungelig pakt Statu de bal. Hurt rent richting de bal. Statu maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Statu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Statu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

86e minuut.
Gevrek rent richting de bal. Gevrek passt de bal zonder na te denken. Sinclair rent richting de bal. Gevrek rent richting de bal. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Mighty Stealth Boma - Watersheddings 15:0

89e minuut.
Pohůdek speelt de bal door. Aliprandi is nu in balbezit. Aliprandi passt de bal in één keer door. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek draait met de bal, schiet en ... Sharpe bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Mighty Stealth Boma 19%, Watersheddings 81%.
The Mighty Stealth Boma - Watersheddings 15:0