Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Watersheddings The Mighty Stealth Boma
Normal Tactiek day_1
37% Balbezit 63%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 49.3
poor Schieten outstanding
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Johnson met een sublieme pass. Pohůdek probeert de bal met de borst te controleren. Pohůdek passt de bal met de wreef. Daar is Türkoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap. Sharpe bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - The Mighty Stealth Boma 0:1

3e minuut.
Russell onderschept slim de pass. Russell geeft de bal voor. Smιth is nu in balbezit. Gevrek onderschept slim de pass. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - The Mighty Stealth Boma 0:2

4e minuut.
Sinclair verovert de bal door een tackle van achteren. Aliprandi met een sublieme pass. Daar is Gevrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gevrek schiet op doel. Sharpe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - The Mighty Stealth Boma 0:3

7e minuut.
Watkins rent richting de bal. Watkins geeft een lange en hoge pass. Pohůdek met een sublieme pass. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - The Mighty Stealth Boma 0:4

9e minuut.
Doeltrap. Sharpe trapt de bal weg. Sinclair is nu in balbezit. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Johnson heeft problemen om de bal te vangen. Hariton speelt de bal door. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu schiet op doel. Sharpe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - The Mighty Stealth Boma 0:5

19e minuut.
Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu passt de bal zonder na te denken. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - The Mighty Stealth Boma 0:6

20e minuut.
Mills passt de bal met de wreef. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek passt de bal met de wreef. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap. Sharpe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Hariton kopt de bal weg. Hurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek verovert de bal door een tackle van achteren. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair schiet op doel. Sharpe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Aliprandi passt de bal met de wreef. Pohůdek rent richting de bal. Pohůdek passt de bal zonder na te denken. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Hurt passt de bal zonder na te denken. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek verovert de bal door een tackle van achteren. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Türkoğlu met een snelle inworp. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - The Mighty Stealth Boma 0:7

33e minuut.
Sinclair rent richting de bal. Sinclair speelt de bal door. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek schiet op doel. Sharpe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - The Mighty Stealth Boma 0:8

35e minuut.
Türkoğlu is nu in balbezit. Klungelig pakt Türkoğlu de bal. Türkoğlu probeert naar een medespeler te passen. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Gevrek passt de bal met de wreef. Aliprandi is nu in balbezit. Aliprandi passt de bal zonder na te denken. Sinclair rent richting de bal. Sinclair haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - The Mighty Stealth Boma 0:9

41e minuut.
Aliprandi passt de bal in één keer door. Hariton rent richting de bal. Hariton passt de bal zonder na te denken. Sinclair rent richting de bal. Sinclair schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Johnson rent richting de bal. Aliprandi verovert de bal door een tackle van achteren. Aliprandi speelt de bal door. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pohůdek met een snelle inworp. Daar is Türkoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türkoğlu passt de bal in één keer door. Gevrek rent richting de bal. Gevrek draait met de bal, schiet en ... Sharpe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek passt de bal zonder na te denken. Pohůdek met een sublieme pass. Gevrek rent richting de bal. Gevrek draait met de bal, schiet en ... Sharpe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Gevrek draait met de bal, schiet en ... Watkins probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aliprandi probeert naar een medespeler te passen. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Türkoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sharpe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - The Mighty Stealth Boma 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watersheddings 93%, The Mighty Stealth Boma 7%.
Watersheddings - The Mighty Stealth Boma 0:10

46e minuut.
Hariton is nu in balbezit. Hariton probeert naar een medespeler te passen. Sinclair probeert de bal met de borst te controleren. Sinclair geeft de bal voor. Gevrek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Türkoğlu geeft een hoge lob. Ѕancho kopt de bal weg. Watkins probeert de bal aan de voet te houden. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - The Mighty Stealth Boma 0:11

57e minuut.
Nărăvaş met de inworp. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu passt de bal zonder na te denken. Gevrek is nu in balbezit. Gevrek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair draait met de bal, schiet en ... Sharpe bokst de bal weg.

59e minuut.
Pohůdek met een sublieme pass. Klungelig pakt Türkoğlu de bal. Gevrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gevrek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Watkins de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Russell geeft de bal voor. Sinclair heeft problemen om de bal te vangen. Sinclair geeft een hoge lob. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sharpe met een harde bal richting middenveld. Sinclair kopt de bal weg. Klungelig pakt Smιth de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sinclair neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gevrek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - The Mighty Stealth Boma 0:12

71e minuut.
Ѕancho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hurt speelt de bal door. Russell probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gevrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gevrek haalt uit met een fantastische trap. Sharpe bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sinclair neemt de hoekschop. Türkoğlu krijgt zijn hoofd ertegen. Sharpe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Sinclair verovert de bal door een tackle van achteren. Sinclair geeft de bal voor. Daar is Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu schiet op doel. Sharpe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sinclair is nu in balbezit. Sinclair draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - The Mighty Stealth Boma 0:13

76e minuut.
Sinclair draait met de bal, schiet en ... Sharpe probeert naar een medespeler te passen. Hariton speelt de bal door. Sinclair rent richting de bal. Sinclair schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Klungelig pakt Türkoğlu de bal. Pohůdek is nu in balbezit. Pohůdek passt de bal met de wreef. Daar is Gevrek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gevrek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Smιth trapt de bal weg. Inworp. Sinclair zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hariton bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariton geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - The Mighty Stealth Boma 0:14

82e minuut.
Gevrek kopt de bal weg. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu passt de bal in één keer door. Gevrek rent richting de bal. Gevrek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - The Mighty Stealth Boma 0:15

87e minuut.
Aliprandi speelt de bal door. Sinclair is nu in balbezit. Gevrek rent richting de bal. Gevrek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Smιth de bal onder controle te krijgen. Sharpe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - The Mighty Stealth Boma 0:16

89e minuut.
Türkoğlu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ѕancho de bal. Sinclair bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclair schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Watersheddings - The Mighty Stealth Boma 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Watersheddings 86%, The Mighty Stealth Boma 14%.
Watersheddings - The Mighty Stealth Boma 0:17