Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Cobra 79 Margate Marauders
New Tactiek MM433
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 37.9
good Schieten adequate
adequate Passen average
solid Verdedigen average


2e minuut.
Băluş met een harde bal richting middenveld. Hegyháti kopt de bal weg. Klungelig pakt Tarrio de bal. Duch is nu in balbezit. Duch draait met de bal, schiet en ... Băluş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - Margate Marauders 0:1

5e minuut.
Tubřík geeft een hoge lob. Tarrio is nu in balbezit. Tarrio passt de bal zonder na te denken. Accard rent richting de bal. Accard speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kobyliński rent richting de bal. Kobyliński passt de bal met de wreef. Mockevičius rent richting de bal. Mockevičius draait met de bal, schiet en ... Prodan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Cobra 79 - Margate Marauders 1:1

6e minuut.
Dubrava is nu in balbezit. Hacılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubrava probeert naar een medespeler te passen. Hacılı rent richting de bal. Hacılı schiet op doel. Prodan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Mockevičius geeft een lange en hoge pass. Briozzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Mockevičius de bal. Hacılı rent richting de bal. Hacılı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Caminante verovert de bal door een tackle van achteren. Caminante geeft de bal voor. Kobyliński rent richting de bal. Hacılı onderschept slim de pass. Hacılı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Hacılı haalt uit met een fantastische trap. Tubřík probeert de bal aan de voet te houden. Mockevičius rent richting de bal. Mockevičius draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Duch de bal. Duch haalt uit met een fantastische trap. Băluş probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Cobra 79 - Margate Marauders 1:2

31e minuut.
Owen is nu in balbezit. Owen speelt de bal door. Accard is nu in balbezit. Mockevičius rent richting de bal. Mockevičius draait met de bal, schiet en ... Prodan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Dubrava is nu in balbezit. Dubrava speelt de bal door. Mockevičius is nu in balbezit. Mockevičius schiet op doel. Tubřík probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Accard geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mockevičius is nu in balbezit. Mockevičius draait met de bal, schiet en ... Prodan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Owen speelt de bal door. Accard bereikt de bal nog maar net als eerste. Accard speelt de bal door. Mockevičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mockevičius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tubřík is nu in balbezit. Tubřík geeft een hoge lob. Chiculiţă rent richting de bal. Pirinen onderschept slim de pass. Pirinen geeft een hoge lob. Prodan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cobra 79 33%, Margate Marauders 67%.
Fc Cobra 79 - Margate Marauders 1:2

46e minuut.
Melon komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Altıntop kopt de bal weg. Daar is Chiculiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă passt de bal met de wreef. Duch bereikt de bal nog maar net als eerste. Duch draait met de bal, schiet en ... Băluş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Payer komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Owen rent richting de bal. Owen passt de bal zonder na te denken. Tarrio rent richting de bal. Tarrio speelt de bal door. Duch rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Owen kopt de bal weg. Melon bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon passt de bal in één keer door. Hacılı rent richting de bal. Hacılı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Cobra 79 38%, Margate Marauders 62%.
Fc Cobra 79 - Margate Marauders 1:2