Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Del Kartel Dimwell Old Pals
442 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Bednarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarek geeft de bal voor. Targett heeft problemen om de bal te vangen. Henderson is nu in balbezit. Henderson draait met de bal, schiet en ... Ripley bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Neville is nu in balbezit. Neville met een sublieme pass. Henderson is nu in balbezit. Henderson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Kartel - Dimwell Old Pals 0:1

29e minuut.
Sanchο bereikt de bal nog maar net als eerste. Knight bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott verovert de bal door een tackle van achteren. Sanchο verovert de bal door een tackle van achteren. Sanchο haalt uit met een fantastische trap. Davidson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Del Kartel - Dimwell Old Pals 1:1

31e minuut.
Pierrick zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neville kan de bal niet met de borst controleren. Sharpe rent richting de bal. Sharpe passt de bal met de wreef. Pierrick geeft een hoge lob. Ripley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Henderson rent richting de bal. Henderson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Kartel - Dimwell Old Pals 1:2

38e minuut.
Carragher is nu in balbezit. Bednarek verovert de bal door een tackle van achteren. Bednarek geeft de bal voor. Henderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Henderson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Kartel - Dimwell Old Pals 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Kartel 52%, Dimwell Old Pals 48%.
Del Kartel - Dimwell Old Pals 1:3

48e minuut.
Carragher probeert naar een medespeler te passen. Keegan is nu in balbezit. Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Keegan verovert de bal door een tackle van achteren. Keegan geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Kartel - Dimwell Old Pals 2:3

64e minuut.
Morris is nu in balbezit. Henderson rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Feɾnandes. Feɾnandes krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Morris rent richting de bal. Morris passt de bal in één keer door. Neville is nu in balbezit. Neville schiet op doel. Ripley maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Kartel - Dimwell Old Pals 2:4

83e minuut.
Pierrick met een snelle inworp. Neville is nu in balbezit. Neville geeft de bal voor. Henderson krijgt zijn hoofd ertegen. Ripley werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Del Kartel - Dimwell Old Pals 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Del Kartel 49%, Dimwell Old Pals 51%.
Del Kartel - Dimwell Old Pals 2:5